luni, aprilie 22, 2024

Elevii din Bolintin, la curăţenie generală, în cadrul campaniei “Let’s do it, Romania!”

Must Read

Şi la Bolintin Vale s-a desfăşurat o acţiune de curăţenie, în cadrul campaniei „Let’s do it, Romania!”, organizată de Primărie. Au venit ca voluntari elevi ai Liceului, respectiv cei ai şcolii din oraş, iar lor li s-a alăturat şi preşedintele OFSD Bolintin Vale, Alina Costan.

“M-am alăturat, cu drag, campaniei ” Let’s Do It, România!”, împreună cu copiii de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Bolintineanu „şi Școala Gimnazială nr.1 Bolintin Vale, dar și cu cadrele didactice și alte persoane voluntare.

Este un gest mărunt pentru fiecare dintre noi, însă cu cât suntem mai mulți cu atat putem face mai multe împreună și mai presus de orice puterea exemplului este foarte importantă. Sper ca intr-o zi să nu mai fie nevoie să desfăsurăm campanii de genul acesta, în sensul că îmi doresc ca oamenii să nu mai arunce tot fel de resturi de care nu mai au nevoie pe stradă, pe câmp, la marginea localităților, ci să vină din firescul nostru să ne punem gunoiul doar în locurile special amenajate.

Felicitări Primăriei orasului Bolintin Vale pentru implicare si coordonare!”, a scris Alina Costan, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Alina Costan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This