luni, aprilie 22, 2024

Ministerul Agriculturii: Peste 19.000 de produse româneşti, livrate către Penny, prin Casa de Comerţ Unirea

Must Read

Ministerul Agriculturii anunţă că roducătorii români au livrat, luni, 31 octombrie, prin Casa de Comerţ Unirea, peste 19.000 de produse constând în prune uscate, dulceaţă de gutui şi de dovleac, pastă de măceşe şi fasole boabe în saramură.

„Luni, 31 octombrie 2022, în prezenţa ministrului Petre Daea, a avut loc o nouă livrare de la producătorii români către magazinele Penny, realizată prin Casa de Comerţ Agroalimentar Unirea. Astfel, au fost preluate 19.200 de produse din care: 1.000 cutii (de 500 g) prune uscate de Leleasca, 7.800 borcane cu dulceaţa de dovleac, 4.000 borcane cu dulceaţa de gutui, 4.000 borcane cu pasta de măceşe şi 2.400 borcane fasole boabe în saramură pentru a fi introduse în circuitul comercial”, a transmis Ministerul Agriculturii.

Conform sursei citate, livrările de produse agroalimentare vor continua în perioada următoare, reprezentanţii Casei de Comerţ Agroalimentar Unirea având negocieri şi cu alte lanţuri de magazine din România pentru a încheia contracte de colaborare, subliniază sursa.

„Iată că se diversifică gama de produse preluate de la producătorii din România şi îmi exprim satisfacţia că, prin eforturile conducerii Casei de Comerţ Unirea, cât mai mulţi retaileri răspund iniţiativei noastre şi se alătură demersurilor făcute pentru susţinerea producţiei autohtone. Este o muncă depusă în beneficiul tuturor, producătorii nu mai au grija desfacerii produselor obţinute, iar consumatorii au la dispoziţie marfă de calitate, chiar pe rafturile marilor reţele comerciale”, a afirmat Petre Daea, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

ISU Giurgiu: Cod galben de vânt, până diseară

Județul Giurgiu se află sub o atenționare meteorologică tip cod galben de vânt până diseară, la ora 21:00. Astfel,...

More Articles Like This