joi, decembrie 7, 2023

FOTO: Membrii Clubului Pensionarilor Giurgiuveni, petrecere de Ziua Vârstnicilor. Ce mesaje le-au adresat oaspeţii lor, CITIŢI AICI!

Must Read

Ca în fiecare an, inimosul Florea Cornea, preşedintele Clubului Pensionarilor Giurgiuveni, în preajma Zilei Vârstnicilor, celebrată pe 1 octombrie, organizează o frumoasă petrecere. Zeci de membri ai Clubului pe care îl conduce cu dragoste şi respect faţă de semeni au participat şi duminică, 6 octombrie, la acest eveniment, găzduit de Cantina de Ajutor Social.

În acest an, însă, evenimentul a coincis chiar cu ziua de naştere a lui Florea Cornea, căruia îi urăm şi noi, pe această cale, La Mulţi Ani cu sănătate şi bucurie, alături de cei dragi!

Alături de pensionarii giurgiuveni prezenţi la petrecere au fost şi ministrul Economiei, Niculae Bădălău, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, subprefectul Gogu Moţan, senatorul Cristian Marciu, preşedintele Casei de Pensii Giurgiu, Marian Dumitru, viceprimarul Ion Dragomir, preşedintele OPSD Giurgiu, Dan Cristescu.

Ministrul Economiei, Niculae Bădălău:

“Stimaţi giurgiuveni, cunoaşteţi deja tot ceea ce a făcut Guvernul pentru dumneavoastră şi sper să putem să realizăm, în continuare, lucruri la fel de bune pentru această categorie socială pe care noi o respectăm foarte mult!

Indiferent de ce program sau ce probleme am, am vrut să vă fiu alături, în fiecare an, pentru că îmi face mare plăcere să revăd oameni cu care am lucrat, oameni care au contribuit la dezvoltarea acestui judeţ! Sunteţi baza societăţii. Eu m-am bazat întotdeauna pe dumneavoastră şi vă rog, la rândul meu, să aveţi încredere în mine şi echipa mea! Vă doresc pensie îndelungată, sănătate şi să ne revedem şi peste 20 de ani, în aceeaşi formulă! Să ne ajute Dumnezeu să facem, împreună, din Giurgiu un loc în care să trăim cu plăcere!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina:

“Dragii noştri seniori, este o onoare pentru mine să vă fiu alături, an de an, în această zi de sărbătoare! Mă bucur să vă revăd, de fiecare dată, şi mă bucur că am prilejul să vă amintesc cât de mult vă respect, vă apreciez şi vă mulţumesc pentru tot ceea ce faceţi pentru noi!

Aţi muncit întreaga viaţă pentru familie, pentru comunitate, pentru ţara noastră şi este rândul nostru acum să avem grijă de dumneavoastră. Şi facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca pensiile dumneavoastră să crească, nu să fie tăiate!, să aveţi spitale moderne, unde să fiţi trataţi cu profesionalism şi respect, să beneficiaţi de medicamente gratuite sau compensate, să duceţi un trai cât mai liniştit. Şi, de ce nu, să puteţi să-i ajutaţi în continuare pe copii şi pe nepoţi, aşa cum ştiu că vă doriţi.

Să vă dea Dumnezeu sănătate şi să vă bucuraţi de această zi specială, de acest eveniment pe care cu tot sufletul îl organizează domnul Florea Cornea, în fiecare an! La Mulţi Ani!”

Senatorul Cristian Marciu

“În primul rând, doresc să îi urez şi eu La Mulţi Ani, domnului Florea Cornea, astăzi, de ziua sa! Tuturor, La Mulţi Ani, cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice!

Vă asigur şi eu, că, alături de colegii mei din Parlament, vom fi alături de dumneavoastră întotdeauna! Am făcut multe lucruri bune, în Guvernarea PSD şi sper că totul va fi bine în continuare, pentru poporul român, pentru ţara aceasta pentru care vom milita mereu!”

Subprefectul Gogu Moţan

“Stimaţi seniori, vă mulţumesc frumos pentru invitaţie şi, în numele doamnei prefect, vă urez să fiţi sănătoşi, să ne întâlnim în fiecare an cu aceeaşi bucurie! La Mulţi Ani, petrecere frumoasă şi multă sănătate, dumneavoastră, copiilor şi nepoţilor!”

Viceprimarul Ion Dragomir(Primăria Giurgiu)– (stânga)

“Astăzi, a ieşit soarele special pentru aniversarea dumneavoastră! În numele Consiliului Local, al Primăriei Giurgiu şi al primarului Nicolae Barbu vă urez un sincer şi călduros La Mulţi Ani! Şi ne gândim la dumneavoastră nu doar în zile de sărbătoare, ci în fiecare zi, pentru că vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce aţi făcut şi faceţi pentru Giurgiu, pentru România!”

Marian Dumitru, preşedintele Casei de Pensii Giurgiu

“În fiecare an, pe 1 octombrie, sărbătorim poate cea mai importantă categorie socială a acestei ţări! Cu respect şi apreciere, vă urez zile frumoase şi liniştite de cei dragi! La Mulţi Ani cu sănătate, tuturor, La Mulţi Ani, nea Florică şi felicitări pentru încă un eveniment de succes!”.

La rândul său, preşedintele Clubului Pensionarilor Giurgiuveni, Florea Cornea, le-a mulţumit tuturor pentru participare.

“Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit într-un număr aşa de mare, la această sărbătoare a noastră şi vă asigur că ne vom simţi foarte bine! Le mulţumesc şi oaspeţilor noştri, mă bucur că au reuşit să fie alături de noi, ca în fiecare an! Să vă dea Dumnezeu sănătate, bucurie, linişte sufletească, să ne revedem, de fiecare dată, cu aceeaşi plăcere!”, a spus Florea Cornea.

După discursuri, cu toţii au ciocnit cupe cu şampanie şi au servit bucate gustoase, pregătite de bucătăresele Cantinei de Ajutor Social din Giurgiu.

Muzica şi voia bună au fost asigurate de Ansamblul Doina Dunării!

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

Mai multe fotografii de la eveniment, AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Deputat Marian Mina:”NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi investiţii!”

"NU vor creşte taxele şi impozitele, anul viitor, pentru că sunt şi vor fi bani de pensii, salarii şi...

More Articles Like This