luni, iunie 17, 2024

Marian Mina, la final de campanie: Sunteţi puternici, sunteţi minunaţi şi sunt mândru de fiecare în parte!

Must Read

„Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se încheie astăzi. A fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase şi mai intense campanii desfăşurate de către echipa #PSD Giurgiu!

Am avut mulţi, foarte mulţi kilometri de parcurs, la pas, pe zi! A plouat torenţial sau a fost foarte cald, însă noi am mers #înainte#împreună, uniţi, ca o #ECHIPĂ! Aşa cum doar #EchipaPSDGiurgiu ştie!

Vă mulţumesc mult tuturor, tineri şi seniori, pentru efortul depus în ultimele săptămâni! Sunteţi puternici, sunteţi minunaţi şi sunt mândru de fiecare în parte!

Vreau să le mulţumesc, nu în ultimul rând, primarilor giurgiuveni şi preşedinţilor de organizaţii comunale şi orăşeneşti ale PSD Giurgiu pentru mobilizarea excepţională! Sunteţi alături de noi şi, la rândul nostru, vă vom sprijini, ca şi până acum, cu toate #proiectele de dezvoltare şi modernizare a judeţului Giurgiu!

Doresc, totodată, să le urez mult succes candidaţilor PSD, la alegerile de duminică! România are nevoie de #PatrioţiÎnEuropa, pentru că România #MerităMaiMult!

#AlegeriEuroparlamentare #PSDDezvoltăRomânia
#EchipaPSDnr1 #CampanieExemplarăLaGiurgiu
#AvemCeiMaiBuniPrimari”, a scris în această seară, Marian Mina, preşedinte executiv al PSD Giurgiu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

FOTO/VIDEO: Intervențiile pompierilor giurgiuveni, pe timpul și după codul roșu și portocaliu de vreme severă

În urma fenomenelor meteo periculoase care s-au înregistrat, în această noapte, în municipiul Giurgiu și în mai multe comune...

More Articles Like This