sâmbătă, septembrie 23, 2023

Marian Mina, la final de campanie: Sunteţi puternici, sunteţi minunaţi şi sunt mândru de fiecare în parte!

Must Read

„Campania electorală pentru alegerile europarlamentare se încheie astăzi. A fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase şi mai intense campanii desfăşurate de către echipa #PSD Giurgiu!

Am avut mulţi, foarte mulţi kilometri de parcurs, la pas, pe zi! A plouat torenţial sau a fost foarte cald, însă noi am mers #înainte#împreună, uniţi, ca o #ECHIPĂ! Aşa cum doar #EchipaPSDGiurgiu ştie!

Vă mulţumesc mult tuturor, tineri şi seniori, pentru efortul depus în ultimele săptămâni! Sunteţi puternici, sunteţi minunaţi şi sunt mândru de fiecare în parte!

Vreau să le mulţumesc, nu în ultimul rând, primarilor giurgiuveni şi preşedinţilor de organizaţii comunale şi orăşeneşti ale PSD Giurgiu pentru mobilizarea excepţională! Sunteţi alături de noi şi, la rândul nostru, vă vom sprijini, ca şi până acum, cu toate #proiectele de dezvoltare şi modernizare a judeţului Giurgiu!

Doresc, totodată, să le urez mult succes candidaţilor PSD, la alegerile de duminică! România are nevoie de #PatrioţiÎnEuropa, pentru că România #MerităMaiMult!

#AlegeriEuroparlamentare #PSDDezvoltăRomânia
#EchipaPSDnr1 #CampanieExemplarăLaGiurgiu
#AvemCeiMaiBuniPrimari”, a scris în această seară, Marian Mina, preşedinte executiv al PSD Giurgiu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Articole

Butelie în flăcări, într-o locuință din Gostinari

Casa unei familii din localitatea Gostinari a fost în pericol, în această dimineață, după ce o butelie a luat...

More Articles Like This