Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a prezentat, astăzi, în conferinţă de presă, un caz uluitor care poate demonstra cât de departe se poate ajunge în politică. Chiar până la a pune în pericol siguranţa oamenilor!

Astfel, potrivit lui Marian Mina, în noaptea în care a nins la Giurgiu, aşa-zisa „consilieră” a prefectei Aneta Matei, Dana Danciu ar fi făcut presiuni asupra unei firme de deszăpezire.

„Această doamnă, cu o nesimţire fără margini, s-a deplasat personal, la 2 noaptea, pe teren şi a cerut reprezentanţilor firmei să oprească activitatea de deszăpezire. Ca să se poată lua de Mina, a doua zi. Iau în calcul depunerea unei plângeri penale, întrucât consider că este un atentat la siguranţa participanţilor la trafic! Sunt aproape sigur că doamna prefect nu ştia de intenţia acesteia şi îi cer public să ia, la rândul său, măsuri împotriva acestei doamne care nu are nicio atribuţie în control, pe drumurile judeţene!

Niciodată, indiferent de ambiţiile politice, nimeni, în istoria judeţului nostru, nu şi-a permis să facă aşa ceva, doar pentru a avea „motiv” de critică la adresa adversarului politic.

Ce nu ştie doamna analfabetă este că şi şefa ei, prefecta Matei, răspundea în solidar cu mine dacă acolo s-ar fi întâmplat ceva! Din fericire, reprezentanţii firmei respective nu s-au lăsat intimidaţi şi, aşa cum ştiţi, nu au fost probleme din cauza zăpezii pe niciun drum judeţean!”, a declarat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.