Polițiștii giurgiuveni au pus în executare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise pe numele a cinci bărbați, din comuna Vedea, Județul Giurgiu, pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare.

Marți, 6 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Vedea și luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, au desfășurat pe raza comunei Vedea, din județul Giurgiu, o acțiune specifică pe linia depistării persoanelor urmărite și punere în aplicare a mandatelor, ocazie cu care au pus în executare mai multe mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Mandatele de executare a pedepsei au fost emise de Judecătoria Giurgiu, pe numele a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 52 de ani, din comuna Vedea, județul Giurgiu, condamnați la pedeapsa cu închisoare, între 11 luni și 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de încăierare.

Cei cinci bărbați condamnați la executarea pedepsei cu închisoarea au fost implicați, în cursul anului 2014, într-o încăierare cu o altă familie, din localitatea Vedea, județul Giurgiu.

Persoanele au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu în vederea întocmirii documentației specifice și ulterior au fost depuse în Penitenciarul Giurgiu.

Poliţia Giurgiu

Sursă foto: Reper24

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.