Nu mă înţelegeţi greşit! Nu e rău că viceprimarul PNL-ist de la municipiu Silviu Dumitrescu a ieşit, în sfârşit, din birou şi s-a dus să strângă gunoaiele de la Picioru’ Podului, fără să fie ziua de „Let’s do it…”. Ba chiar cred că a fost inspirat şi a marcat la capitolul imagine. Deci, în tabelul ăla” X şi Zero”, creionat imaginar de doi membri ai aceleiaşi „echipe câştigătoare”, a ajuns să facă tocmai el, ce chestie, primul semn. Deşi, de fapt, primarul i l-a arătat primul…

Aşadar, cu toate revelaţiile giurgiuvenilor care s-au prins de schemă, dar ale căror observaţii pertinente se pierd, cuminţi, printre floricele, aplauze şi pupici pe toţi obrăjorii, transmise din partea celor din tabăra adversă( adică cea împotriva primarului) a aceluiaşi partid, durerile de şale şi febra musculară aferente pare că au meritat.

Aproape că nici nu mai contează că terenul asupra căruia s-a aplecat la propriu dl. vice cică nu e al Primăriei. Domnia sa ar putea, foarte bine, să se apuce de curăţenie şi-n Ruse. Ca să le dovedească, nu-i aşa, alegătorilor că NU există graniţe când e vorba de hărnicia sa. Mai ales când îl apucă, aşa, dintr-o dată.

Aproape că nu mai contează, deci, nici că ar fi putut să-şi dovedească hărnicia şi priceperea de vice, într-un an şi jumate, cerându-le subordonatelor cu atribuţii să-şi facă treaba în oraş! Sigur, am înţeles că i s-a spus că nu se poate, că nu sunt bani. Dar, cum se face că l-a întristat asta doar când a rămas fără atribuţii? Gunoaiele alea erau acolo şi astă-vară, ştiţi? Mai făceaţi o baie, mai puneaţi două cotoare în sac, mai faceaţi niţică plajă, mai curăţaţi nisipul de mucuri şi de cutii goale. Sau când aveaţi atribuţii de vice vă… mirosea urât să mergeţi la plaja de la Piciorul Podului?

Eeeei, copiii moşului, câtă vreme primarul Anghelescu nu poate zice public de ce l-a lăsat fără atribuţii(că, deh, dracului, sunt în acelaşi partid), dl. vice are ocazia să umple tabelul ăla cu tot felul de semne. Şi, ca să-şi umple buzunarele cu şi mai multe… bile albe, noi îi recomandăm să ne facă oraşul lună. NU? A Win-Win situation.

Că doar n-a fost asta tot: Un selfie-live mic de la Picioru’ Podului, unde oricum nu ne ducem decât vara, ocazional şi foarte puţini dintre noi…

Refuzăm să credem asta. Deci, cu respect, nu vreţi să încercaţi să luaţi mătura şi o sticlă cu apă şi să curăţaţi străzile, aşa cum se cuvine? Pentru că n-aţi promis, dle vice, că doar o să strângeţi gunoaiele de pe terenurile altora, ce dracului!

Nu vreţi să mai cumpăraţi nişte saci şi să o luaţi la pas chiar prin centru, ca să le umpleţi în maximum 10 minute?

Nu vreţi să închiriaţi şi nişte utilaje ca să asfaltaţi pe ici pe colo, peste tot?

Nu, serios, dacă tot v-aţi apucat să daţi „exemplu” de administraţie, deşi sunteţi ditamai partea din ea(aceeaşi pe care o urecheaţi acum) de un an şi jumătate, şi ziceţi că iubiţi acest oraş mai presus de orice, vă roagă giurgiuvenii să vă apropiaţi de municipiu şi să vă dovediţi iubirea, respectul şi „îndeplinirea promisiunilor” în TOATE cartierele!

Altfel, toată tevatura n-a fost decât o frecţie de dreapta la Picioru’ Podului.

Şi, în spiritul titlului, să se mai certe, dom’le, băieţii ăştia de la PNL Giurgiu între ei, că, uite, avem şi noi şanse la un oraş mai curat!

Hai, Doamne-ajută!

Sursă foto(fără scris): Opinia Giurgiuveanului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.