Programată iniţial pentru sâmbătă, 3 martie, dar amânată din cauza timpului nefavorabil, prima etapă a returului Ligii a IV-a se va desfăşura sâmbătă, 10 martie,

Primul eșalon fotbalistic al județului Giurgiu se reia cu meciurile etapei a 16-a, Seria Nord, ce se vor disputa, sâmbătă, 10 martie, de la ora 15,00.
În ambele Serii, bătălia pentru titlul de campioană se anunță extrem de încinsă, cu 4 pretendente la cununa de lauri: Dunărea Giurgiu și Energia Remuș Seria Sud, Argeșul Mihailești și AS Singureni Seria Nord.
Prima etapă a returului, programată pentru data de 10 martie, începe cu pauză pentru Seria Sud și Liga a 5 a.
Din păcate, ploaia şi mai apoi zăpada au făcut ca terenurile din sudul județului să devină impracticabile, astfel că meciurile programate în aceste localităţi nu se vor disputa, urmând să fie reprogramate. De departe, cea mai interesantă confruntare va avea loc sîmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul din Singureni unde echipa gazdă AS va întânli pe FC Bolintin Deal.
Orgolii mari, ambiţii, dorinţă, dar şi o pasiune imensă la meciul dintre FC Bolintin Malu Spart și Avântul Florești. Din păcate Avântul Florești a pornit sezonul actual al Ligii a IV-a din postură de mare favorită la promovare, însă calculele hârtiei nu au avut o acuratețe foarte mare.

Floreștiul ocupă în acest moment poziția a 4-a, cu doar 28 puncte. Liderul seriei, Argeșul Mihăilești, se deplasează la Podișor, pentru jocul cu Inter Zorile, terenul din Zorile fiind suspendat.

Argeșul Mihăilești are ca obiectiv, la finele acestui sezon, revenirea în Liga a III-a, acolo unde a mai fost de câteva ori.  Actualmente, după 15 etape, Argeșul Mihăilești ocupă primul loc în Seria Nord a Ligii a IV-a, cu un punct în fața celor de la AS Singureni, şi la cinci puncte distanţă de ocupanta locului 3, FC Bolintin Malu Spart.
Programul etapei  a XVI a (ora 15,00) Seria Nord
Zmeii Ogrezeni         –  Viitorul Tîntava
UnireaJoița               –   Unirea Vînători
 Intre Zorile               –   Argeșul  Mihăilești
AS Singureni            –    FC   Bolintin Deal
 Luceafărul Trestieni  –   Petrolul Roata
FCBolintin Malu Spart  –  Avăntul Florești
Unirea Cosoba          și  AS Iepurești   stau
De aici a început returul
1 CS Argeșul Mihălești            34p
2 AS Singureni         33p
3 FC Bolintin Malu Spart        29p
4 CS Avîntul Florești        28p
5  AS Unirea Vînători28p
6 ACS Petrolul Roata19p
7 FC Bolintin Deal        18p
8 AS Iepurești                18p
9 AS  Inter Zorile         16p
10 CS ZmeiiI Ogrezeni         15p
11  AS Unirea Cosoba 14p
12 AS  Unirea Joița          5p
13 AS Luceafărul Treistieni  4p
14 AS Viitorul Tîntava   3p

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.