Tineretul Social-Democrat Giurgiu va desfăşura sâmbătă, 15 octombrie, o activitate specială, denumită „Hai în TSD Giurgiu”. Astfel, tinerii care doresc să se implice în viaţa socio-politică a municipiului şi judeţului Giurgiu sunt aşteptaţi la sediul PSD de pe Pietonala „Mircea cel Bătrân”, începând cu ora 11.30.

Reporter: De ce credeţi că tinerii ar trebui să participe la acest eveniment sau, mai degrabă, de ce credeţi că ar trebui să vină într-un partid politic precum PSD?

Dragoş Udvuleanu: În primul rând, ar trebui să participe la acest eveniment deoarece sunt foarte sigur că stă în puterea generaţiei noastre, a generaţiei tinere să încercăm să ne construim viitorul pe care ni-l dorim, dar pentru asta trebuie să fim mai optimişti, să fim mai deschişi către binele care deja ne înconjoară. Sunt convins că şi ei îşi doresc schimbări în bine şi un trai mai bun. Şi ei îşi doresc şanse egale pentru cât mai mulţi. Trebuie să ne încăpățânăm să vedem că și in România se poate. Se pot întampla multe lucruri bune.  udvuleanu 5

 R: Cum credeţi că vor reacţiona tinerii la această invitaţie de a-i atrage în echipa dumneavoastră?

Dragoş Udvuleanu: Cred că tinerii vor aprecia această iniţiativă de a ne deschide porţile către ei. Suntem o structură de tineret şi trebuie să ne aplecăm urechea mereu către necesităţile tinerilor.

R: Credeţi că tinerii pot dobândi puterea în noua clasă politică pe care o doriţi?

Dragoş Udvuleanu: Puterea tinerilor a fost mereu observată atunci când aceştia au fost uniţi şi implicaţi. Aţi văzut şi care a fost puterea TSD în interiorul partidului atunci când organizaţia a fost unită. Să nu uităm că TSD a dat un premier, mai mulţi miniştri şi mulţi preşedinţi de organizaţii PSD.

R: În urmă cu un an, tinerii au reuşit aproape să dărâme un guvern. Ce părere aveţi despre aceasta?

Dragoş Udvuleanu: Cred că toţi ne dorim mai multă transparenţă, comunicare şi o administraţie mai bună. Cu toţii ne dorim o schimbare în politica din România. Cred că aici s-a observat clar puterea tinerilor. Însă, lucrurile nu cred că se pot rezolva astfel. Sunt de acord cu toţi aceşti tineri, dar ar trebui să vină, să se implice în viaţa politică prin prisma partidelor politice(oricare ar fi acestea). Este mult mai uşor să schimbi din interior decât din exterior.

R: De ce Partidul Social Democrat ?

Dragoş Udvuleanu: Cred că opţiunea aceasta pleacă din realitatea în care trăim. În România de astăzi, nu poţi rămâne insensibil la suferinţa oamenilor. Social-democraţia este un răspuns clar la problemele de astăzi ale românilor. În încheiere, vreau să spun că aşteptăm toţi tinerii, cu vârsta de până în 35 de ani, să se alăture echipei TSD Giurgiu. Mâine, începând cu ora 11.30, la sediul PSD din strada Mircea cel Bătrân. A sosit momentul în care toţi trebuie să ne implicăm! Vă aşteptăm!

Redactia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.