Pentru membrii Grupului Sufletiști în UK și Europa, grup constituit din persoane  care muncesc în afara țării, activitățile caritabile organizate pentru copiii din sistemul de protecție specială din Giurgiu au devenit  o obișnuință, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

       „Ei au dorit ca și în acest an să ofere  o surpriză de 1 Iunie celor 40 de copii aflați în plasament la Complexul de Servicii Sociale și de la casele de tip familial Daniela și Soarele, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu. Copiii au primit pizza și dulciuri din partea Grupului  Sufletiști în UK și Europa, cu o zi înainte de Ziua Internațională a Copilului.  

        Membrii acestui  Grup au sprijinit constant, începând de acum câțiva ani, copiii din Complexul de Servicii Sociale și casele de tip familial din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, prin  numeroase  acțiuni de sponsorizare”, este precizat în comunicat.

“Și cu această ocazie, am dorit să fim aproape de  acești copii, chiar dacă ne aflăm la mii de km distanță…Ne bucurăm  ori de câte ori le facem bucurii iar acțiunile noastre caritabile, începute acum câtiva ani, nu se vor opri aici”, a declarat Daniel Stelian Iordache,  membru al Grupului Sufletiști în UK și în Europa.

“Sunt de apreciat toate inițiativele membrilor Grupului Sufletiști în UK și Europa, precum și faptul că, de-a lungul anilor,  a rămas neschimbată dorința lor de implicare în sprijinirea acestor copii. Doresc să le mulțumescpentruacest  parteneriat”, a declarat Dan Valentin Sima,  director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.