„Alege drumul integrităţii, nu pe cel al corupţiei- Apelează gratuit linia telverde anticorupție 0800806806” este denumirea campaniei lansate marţi, 7 martie, la Giurgiu, de către reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie şi cei ai Consiliului Judeţean Giurgiu.

În vederea promovării liniei TelVerde anticorupție 0800806806, au fost realizate şi vor fi amplasate afișe în mijloacele de transport în comun ce operează curse regulate/speciale pe raza județului Giurgiu.

Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Giurgiu a găzduit astăzi, marţi, 7 martie, o conferinţă de lansare a campaniei menţionate, derulate de DGA- Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu, în parteneriat cu instituţia Consiliului Judeţean, dar şi cu Primăria Giurgiu.

De asemenea, scriu reprezentanţii CJ Giurgiu pe pagina de Facebook a instituţiei, participă la activităţile campaniei reprezentanţii firmelor care asigură transportul în comun în municipiul şi judeţul Giurgiu.

Campania este cuprinsă în activităţile prevăzute de Strategia Naţională Anticorupţie.

„Declanşăm astăzi o campanie iniţiată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Giurgiu, în baza unui protocol de colaborare între instituţiile noastre. Am considerat oportun ca, prin intermediul campaniei lansate azi să promovăm tel verde anticorupţie, unde cetăţenii pot reclama orice faptă de corupţie, dar şi amplasarea de afişe pe mijloacele de transport în comun, în vederea responsabilizării cetăţenilor care călătoresc cu acestea. Vă mulţumim pentru sprijin şi îmi doresc să rămâneţi în continuare alături de noi pentru implementarea tuturor măsurilor cuprinse în Strategia Naţională Anticorupţie”, a spus, marţi, şeful Serviciului Anticorupţie Giurgiu, Marius Gavrilă.

Vicepreşedintele CJ Giurgiu Lucian Corozel a confirmat sprijinul instituţiei pe care-l reprezintă şi a făcut chiar o sugestie cu privire la această campanie lansată azi. „Poate ar trebui să ne orientăm şi în ceea ce priveşte mediul on-line unde mesajul va ajunge mai repede la cei care, de exemplu, utilizează reţelele de socializare!”, a spus Corozel.

Manager public în cadrul CJ Giurgiu, Mihaela Cristea, a propus, la rândul său, ca după finalizarea campaniei să fie derulat un sondaj de opinie pentru a vedea care vor fi rezultatele înregistrate.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.