Preşedintelui PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, îi este încununată cariera profesională, prin obţinerea unei funcţii foarte importante în statul român. O funcţie pentru care s-a pregătit continuu şi pentru care a demonstrat, iată, că este pregătit. După ce, ieri, a primit avizul în comisiile de specialitate ale Parlamentului, azi, senatorii şi deputaţii, în marea majoritate, au validat candidatura sa pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi.

Este, fără îndoială, o mare realizare personală, profesională, iar asta o ştiu prea bine toţi frustraţii şi lătrăii lor care, cel mai probabil, nu vor fi în stare să ajungă acolo, vreodată.

Prima dată, frustraţii din politică şi nu numai au turbat când social-democratul giurgiuvean Niculae Bădălău a fost numit ministru al Economiei. Toate hahalerele, hienele, incompetenţii şi slugile acestora au dus la extrem campania de denigrare a senatorului Bădălău. Şi a familiei sale.

S-au folosit de nişte declaraţii scoase din context, de tertipuri, de tot felul de istorioare de acum 1.000 de ani, i-au atribuit tot felul de porecle, l-au jignit, l-au acuzat de toate aberaţiile posibile şi imposibile, s-au străduit să-l ridiculizeze permanent. Poate, poate, le-o ieşi vreodată şi vor distrage, astfel, atenţia de la cât sunt ei de mici, de neputincioşi şi de nepricepuţi.

Dacă ploua, era vina lui Bădălău, dacă era soare, tot a lui era vina. Şi iarna venea cam târziu din cauza lui Bădălău. Seceta tot el o provoca, accidentele rutiere din… Bagladesh la fel, seca Dunărea tot din vina lui şi aşa mai departe. Au dus permanent o campanie deşănţată împotriva lui, tocmai pentru că au ştiut mereu că Niculae Bădălău are potenţial. Că Niculae Bădălău nu este doar un politician de top(vezi ce a reuşit cu PSD Giurgiu în ultimii ani, dar şi rezultatele sale la nivel naţional, cât a fost vicepreşedinte), ci şi un om cu experienţă şi pricepere în profesia sa.

Azi, aceloraşi frustraţi le-a fost dată lovitura finală, daună totală, vorba românului, după ce candidatura lui Niculae Bădălău la funcţia de vicepreşedinte a Curţii de Conturi a fost validată de Parlament. S-a îngălbenit Facebook-ul de ha-ha-uri amare, de ironii ieftine, de mult venin, izvorâte toate din, cum spuneam, o frustrare irecuperabilă.

Gata, băieţi, calmaţi-vă, faceţi şedinţă la sediul „după pietonală”, plângeţi un pic, păruiţi-vă, îmbrăţişaţi-vă, cum doriţi, şi treceţi peste! Doare, ştim, dar ce să vă facem? Mergeţi niţel la psiholog, cu toată dragostea!

Când o să vă faceţi şi voi mari, cine ştie, poate vă face şi pe voi careva mai mult decât secretar(a) vreunui ministru…

Felicitări, giurgiuveanului Niculae Bădălău şi mult succes!

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintelui PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, îi este încununată cariera profesională, prin obţinerea unei funcţii foarte importante în statul român. O funcţie pentru care s-a pregătit continuu şi pentru care a demonstrat, iată, că este pregătit. După ce, ieri, a primit avizul în comisiile de specialitate ale Parlamentului, azi, senatorii şi deputaţii, în marea majoritate, […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Giurgiuveanul Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Curţii de Conturi. O mândrie pentru prieteni … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.