Ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu efectuează cercetări cu privire la T.V., sub aspectul săvârșirii a două  infracțiuni de trafic de influență, se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, la data de 31.03.2017, o persoană a depus denunț la D.G.A. – S.J.A. Giurgiu, cu privire la faptul că, în cursul anului 2015, T.V.  a pretins și primit suma de 3600 de lei, în două tranșe, pentru a interveni pe lângă conducerea RATB, în vederea angajării la această unitate, în calitate de conducător auto.

„Totodată, s-a mai stabilit că, în cursul lunii mai 2015, T.V. a mai pretins și primit suma de 12.000 lei, în patru tranșe, de la alte două persoane pentru a-și trafica influența pe lângă un funcționar din cadrul RATB, în vederea angajării acestora în cadrul acestei unități.

Faţă de T.V. s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, punerea în mişcare a acţiunii penale pentru săvârşirea celor două infracţiuni de trafic de influenţă iar la data de 12.04.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul  Giurgiu a  dispus   măsura preventivă a controlului  judiciar”, este precizat în comunicat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.