Conducerea Școlii Gimnaziale „Academician Marin Voiculescu” a transmis joi, 17 octombrie, un comunicat de presă prin intermediul căruia răspunde acuzaţiilor aduse de către primarul Nicolae Barbu. Acesta a susţinut că ar fi fost pretinse sume de bani de la părinţi în vederea angajării unei firme de pază pentru unitatea de învăţământ.

Redăm integral comunicatul de presă:

„În urma articolelor din presă prin care conducerea Școlii Gimnaziale „Academician Marin Voiculescu” a fost acuzată de domnul primar Nicolae Barbu că ar fi pretins de la părinți sume de bani în vederea angajării unei firme de pază pentru școala noastră, avem următorul punct de vedere:

  • În data de 03.10.2019, a avut loc în incinta școlii noastre ședința Asociației Părinților pe școală, care, printre alte subiecte, au propus achiziționarea unor servicii suplimentare de pază pentru școala noastră, deoarece este cea mai mare școală din oraș cu 1200 elevi iar personalul propriu angajat în acest sens este redus numeric.
  • Față de propunerea făcută de părinți, conducerea școlii a subliniat că nu se poate implica, deoarece nu există prevederi legale în acest sens.

Director,

Prof. Dan Luminița”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.