Primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea, le-a oferit în exclusivitate colegilor de la Giurgiu pe Surse o declaraţie în care îi reaminteşte preşedintelui PNL Giurgiu, Marin Anton, nişte întâmplări despre care Anton nu a vorbit vreodată, preocupat fiind să „dezbată” vieţile private ale adversarilor săi politici…

Cu acordul colegilor de la Giurgiu pe Surse, vă redăm şi noi doar câteva fragmente din declaraţia lui Corbea, iar după acestea veţi găsi un link către articolul iniţial.

„În momentul în care l-am cunoscut pe Marin Anton el era director la Danubiana. El nu ştia să vâneze decât ciorile şi câinii din curtea fabricii. Performanţa lui maximă ca vânător este în momentul în care a împuşcat 50 de câini din curte la Danubiana. Era în acel moment membru marcant al Partidului Socialist al Muncii(…)

S-a aciuat şi el pe lângă noi. Am avut mulţi prieteni pe care i-am învăţat să vâneze, dar Marin Anton este cel mai mare eşec al meu(…).

(…) mă deranjează faptul că este ipocrit: Comentează în conferinţe de presă, despre spargerea de la locuinţa senatorului Niculae Bădălău şi pistolul furat.Aş vrea să-i reamintesc lui Marin Anton incidentul din anul 2014, când din locuinţa fratelui său, Anton Ion, a dispărut un pistol ce era ” depozitat” printre sticle de băuturi alcoolice”, a spus Corbea pentru Giurgiu pe Surse.

ÎNTREGUL ARTICOL ÎL PUTEŢI CITI AICI: http://giurgiupesurse.ro/catalin-corbea-marturisiri-in-exclusivitate-despre-marin-anton/?fbclid=IwAR1vG1O9Wrmgt4QaoZUePH609C3sa4IvY6Loh7IzJ6Aa4aCTihzM9KYzPTQ

Foto: Giurgiu pe Surse

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.