Jurnaliştii de la Giurgiu pe Surse au aflat că, astăzi, 15 septembrie, a revenit la conducerea Postului de Poliţie Mihăileşti controversatul Petrişor Puiu Vişenescu.

Asta, după ce, în august fusese împuternicit pentru această funcţie comisarul şef Sorin Bugălă!

Păi, ce-ai făcut, Bobiţă, îi schimbaţi ca pe şosete, după cum doreşte inima evident sălbatică a şefului IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu? Nu era de ajuns că la conducerea Primăriei Mihăileşti este Mihai Dobre(PNL) care, potrivit ANI, nu ar fi trebuit să mai ocupe, timp de 3 ani, nicio funcţie publică?

Colegii de la Giurgiu pe Surse susţin că marele boss Georgescu ar fi făcut şi-o (prea mare) aroganţă (pentru un judeţ atât de mic) şi l-ar fi condus personal pe Vişenescu la serviciu. L-o fi şi pupat de succes în prima zi de „şcoală”?

În fine, să nu exagerăm, ştim că bezelele sunt rezervate „noului look”, fără îndoială!

„Vişenescu Petrişor Puiu a mai condus Postul de Poliţie Mihăileşti, fiind implicat în această perioadă în nenumărate scandaluri fapt pentru care colegii l-au poreclit:” Portocală” din IPJ Giurgiu. Acelaşi Vişenescu a fost protagonistul în 2019 a unui scandal prezentat de postul România TV, aceasta fiind acuzat că a circulat cu autoturismul personal fără să aibă asigurare auto şi ITP”, mai notează colegii de la Giurgiu pe Surse şi vă invităm să citiţi tot articolul AICI: http://giurgiupesurse.ro/controversatul-comisar-sef-de-politiei-visenescu-petrisor-puiu-a-revenit-la-comanda-politiei-mihailesti/

Sursă foto: Giurgiu pe Surse

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.