În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie a.c., polițiștii au acționat pentru liniștea și siguranța cetățenilor, principalele activități desfășurate vizând prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu.

 Potrivit sursei citate, pe timpul minivacanței, polițiștii au aplicat 284 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 113.320 lei, fiind înregistrate un număr de 29 de evenimente, în urma cărora polițiștii au întocmit dosare penale.

„Polițiștii rutieri au constatat 6 infracțiuni rutiere (4 pentru consumul de băuturi alcoolice și 2 accidente rutiere), au aplicat 252 sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 12 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

De menționat este faptul că, în zona unde s-au desfășurat manifestări publice și a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente grave, iar pe drumurile publice s-au produs doar tamponări și accidente rutiere ușoare.

Polițiștii din dispozitivele de ordine și siguranță publică din mediul rural și urban au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu în zona târgurilor și oboarelor pe linia prevenirii comercializării de animale și produse din carne de porc în contextul pestei porcine.

În urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către polițiștii giurgiuveni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice, minivacanța din acest an fiind una liniștită.

Polițiștii giurgiuveni mulțumesc cetățenilor pentru spiritul civic și modul liniștit în care au înțeles să-și petreacă minivacanța de Sfântul Andrei și 1 Decembrie”, este precizat în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.