Fotbalul american revine la Giurgiu.

După o pauză lungă, cauzată de restricțiile pandemiei de Covid-19, Giurgiu este din nou in prim plan in lumea fotbalului american, cu un turneu internațional. Echipa locală, Giurgiu Gladiators, fondată in 2017, dintr-o joacă intre câțiva prieteni, revine pe terenul din incinta Stadionului Dunărea din Port, acolo unde in ultimii ani a organizat mai multe turnee de fotbal american.

Duminică,18.07.2021, gladiatorii giurgiuveni, alături de prietenii de la Bucharest Patriots, intr-o singura echipa, organizează un turneu internațional intitulat: „Giurgiu Gladiators Arena Football Tournament”, cu participarea celor 2 echipe din România, cărora li se vor alătura mai vechiile cunoștințe Chișinău Sentinels, din Republica Moldova, cât și Shumen Brewers din Bulgaria. Turneul va debuta la ora 12, cu meciul dintre Shumen Brewers vs Chișinău Sentinels, urmate de meciul al 2, unde Giurgiu Gladiators întâlnește Santinelele din Chișinău, iar la meciul 3, bulgarii de la Shumen vor da piept cu gladiatorii din Giurgiu.

Ne așteaptă o duminică plină de fotbal american la Giurgiu, pe terenul stadionului Dunărea din Port. Așa că, dacă nu aveti altceva planificat pentru ziua de Duminică, puteti vedea fotbal american de calitate in direct la Giurgiu.

Comunicat de presă Giurgiu Gladiators

1 COMENTARIU

  1. […] Fotbalul american revine la Giurgiu. După o pauză lungă, cauzată de restricțiile pandemiei de Covid-19, Giurgiu este din nou in prim plan in lumea fotbalului american, cu un turneu internațional. Echipa locală, Giurgiu Gladiators, fondată in 2017, dintr-o joacă intre câțiva prieteni, revine pe terenul din incinta Stadionului Dunărea din Port, acolo unde in ultimii […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GIURGIU: Invitaţie la FOTBAL american […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.