Incendiul s-a produs la o casă de pe strada Cărămidarii Vechi din municipiul Giurgiu.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o cisternă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

„Pompierii au constatat faptul că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în bucătăria și baia locuinței. O tânără, în vârsta de 17 ani, care se afla în încăpere în momentul izbucnirii incendiului, a fost preluată de paramedicii SMURD și a primit îngrijiri medicale la fața locului, având o arsură la nivelul feței.
În incendiu au ars mobilierul din bucătărie, trei uși, tavanul pe o suprafață de aproximativ 6 mp și au fost distruse centrala termică, aragazul, boilerul electric și instalația sanitară. De asemenea, s-au deteriorat tavanele și ferestrele locuinței.
Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza modului greșit de a aprinde soba (folosirea unei substanțe inflamabile).

Pentru evitarea unor astfel de evenimente, recomandăm cetățenilor să nu aprindă focul în sobe cu ajutorul lichidelor inflamabile precum benzină, gaz sau a altor substanțe periculoase. De asemenea, nu trebuie folosite alte materiale combustibile în afară de cele pentru care a fost destinată soba”, anunţă pompierii giurgiuveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.