Poliţia Giurgiu anunţă că pe 10 iulie a fost sesizată de un giurgiuvean care a reclamat faptul că i-a fost furată autoutilitara, din municipiu, dintr-o parcare adiancentă unui bloc. S-a întâmplat pe strada Negru Vodă.

“Din primele cercetări, a reieșit faptul că, în ziua de 9 iulie a.c., ora 15.00, autoutilitara a fost lăsată în parcarea adiacentă a unui bloc, situat pe strada Negru Vodă, având portierele neasigurate și cheia în interior, iar a doua zi, persoana vătămată a constatat lipsa acesteia, cauzând un prejudiciu de 12.000 de euro”, transmite Poliţia Giurgiu.

Conform sursei citate, autoutilitara a fost găsită pe raza județul Ilfov și predată persoanei vătămate. “ În data de 30 iulie a.c., a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, ca fiind un bărbat,  de 32 de ani, din municipiul București. Pe baza probatoriului administrat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la data de 30 iulie a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Giurgiu”, mai anunţă Poliţia Giurgiu.

Foto cu caracter ilustrativ Sursă: gadget.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.