Reprezentanţii Primăriei Giurgiu au postat, recent, pe pagina instituţiei, un articol legat de cele mai noi informaţii în ceea ce priveşte aducţiunea de gaze. Astfel, conform sursei citate, la finele săptămânii trecute, primarul Nicolae Barbu și conducerea Wirom au stabilit de comun acord prioritățile de extindere a aducțiunii de gaze pe 2016 în funcție de planul de modernizare a străzilor municipiului

„Astfel având în vedere că în planul de dezvoltare al municipalității se află sistematizarea cu fonduri europene a străzilor din zona Sloboziei – Ramadan – Alexandriei – Ghizdarului – Bălănoaiei, pe lista aducțiunilor de gaze au fost introduse străzile din aceste zone, chiar dacă numărul cererilor de racordare este insuficient, notează reprezentanţii municipalităţii.

“Am inclus toată șoseaua Alexandriei în program chiar dacă nu sunt cereri, pentru că și Wirom lucrează în condiții de eficiență și dacă nu sunt cereri îndeajuns, ei nu fac lucrarea. Am găsit înțelegere și nu vor mai face lucrările de aducere la cotă și reparație după aducțiunea de gaze pentru că în urmă venim noi deja cu asfaltarea și atunci nu mai avea rost să cheltuie dumnealor bani. Au găsit, prin eliminarea acestor cheltuieli, că acele condiții de eficiență sunt realizate și drept urmare, zicem că până în luna martie-aprilie, dacă și timpul va permite, toată șoseaua Alexandriei va fi finalizată ca și aducțiune de gaze. (…) Totodată am discutat cu cei de la Wirom pentru că nu văzusem în lista lor de investiții pe 2016 soseaua Ghizdarului, care este cuprinsă într-un proiect comun cu Consiliul Județean de asfaltare, ca o continuitate a drumului județean care merge spre Ghizdarului și spre Oncești, și atunci am găsit această înțelegere de la Wirom chiar dacă nu îndeplinește condițiile de eficiență (sunt foarte puține cereri), dar dumnealor au zis că vor lua în calcul și șoseaua Ghizdarului ca aducțiune de gaze în anul următor”, declară şi primarul Nicolae Barbu.

De asemenea, la solicitarea edilului, Wirom a introdus în lista de aducțiuni strazile Păstorului, Pictor Andreescu, dar și zona Giurgiu-Nord – Remuş, intrată recent în jurisdicția municipiului.

Toate informaţiile în acest domeniu vor fi postate pe site-ul Primăriei la secțiunea lucrări de investiții Wirom.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.