Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu, alături de colegele sale din organizaţie au pregătit o surpriză, astăzi, 4 martie, pentru mai multe doamne pensionare social-democrate din Giurgiu.

Reunite la sediul PSD Giurgiu, doamnele au fost primite cu flori(pe care le-a oferit preşedintele Marian Mina) şi au servit împreună tort pregătit special pentru ele, cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Astăzi, am avut plăcerea să le ofer câte o floare mai multor doamne social-democrate giurgiuvene, reunite într-o activitate dedicată Zilei Femeii, organizată de OFSD Giurgiu!Mă bucur că am reuşit să le aducem zâmbetul pe buze, mai ales acum când traversăm o perioadă grea pentru noi toţi. Le mulţumesc, încă o dată, tuturor, pentru întreg sprijinul acordat #PSD şi le felicit pentru toate activităţile deosebite pe care le desfăşoară #pentru_giurgiuveni!”, a scris pe pagina sa de Facebook preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina.

Între atâtea probleme şi griji care parcă nu se mai termină, un moment de bucurie este totdeauna binevenit! Acest lucru ne-am propus astăzi în acțiunea #OFSD Giurgiu: să mai uităm un pic de tot ceea ce ne întristează şi să ne amintim că ne avem unii pe ceilalţi şi că doar împreună putem depăşi aceste vremuri grele!Astfel, alături de colegele mele, le-am pregătit o #surpriză câtorva doamne pensionare social-democrate din Giurgiu: un tort, flori, un zâmbet şi o vorbă bună!M-a bucurat nespus revederea şi îmi doresc ca anul viitor să ne întâlnim într-un număr cât mai mare, aşa cum obişnuiam atunci când vremurile ne permiteau.Să avem o primăvară cu liniște, sănătate și iubire!„- a scris, la finalul acţiunii, pe pagina sa de Facebook, preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu.

Foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.