Acţiunea a avut loc duminică, 22 mai.

Giurgiuvenii din toate satele arondate comunei Băneasa au dorit să fie alături de primarul lor, social-democratul Viorel Rotaru. Au participat, astfel, la un marş electoral circa 800 de oameni, cu aproximativ 200 de maşini. Cetăţenii au mers, mai întâi, prin satul Pietrele, strigând în cor: Biju(porecla lui Rotaru), primar!

Alături de Viorel Rotaru au fost azi şi lideri ai PSD Giurgiu, fiind vorba depsre preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, însoţit de vicepreşedintele Marian Mina, de Bogdan Bratu, Gogu Moţan, Cosmin Simion sau Elena Dinu.

 

 „Este normal ca oamenii să-l susţină pe Viorel Rotaru pentru încă un mandat. Are o comună frumoasă, dezvoltată, cu multe proiecte finalizate, dar şi cu altele în plină desfăşurare. Îl felicit pentru tot ce a realizat, le mulţumim şi noi, cei din echipa PSD Giurgiu, tuturor celor care au fost astăzi la activitatea organizată în localitatea lor”, ne-a spus Niculae Bădălău.

La rândul său, vicepreşedinte PSD Giurgiu Marian Mina ne-a declarat, la finalul acţiunii: „Un primar destoinic nu poate decât să se bucure de încrederea şi aprecierea cât mai multor cetăţeni. Faptul că cei din Băneasa apreciază tot ceea ce Viorel Rotaru a făcut ca edil s-a văzut inclusiv din acţiunea de azi, când oamenii au demonstrat că îl susţin în continuare! Le mulţumim tuturor pentru că au fost, sunt şi vor fi alături de primarul nostru, de echipa PSD Giurgiu”.

Înainte de pornirea la întâlnirea cu sătenii din Pietrele, Viorel Rotaru le-a transmis şi el un mesaj celor care au venit să-l susţină: „Demonstrăm, încă o dată, că suntem o forţă în comuna Băneasa. Demonstrăm că noi vom duce mai departe toate proiectele începute, că noi putem duce comuna spre dezvoltare. Astăzi, vreau să scriem istorie în Băneasa!”.

C. Sfetcu

Vezi VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=Idr8LHx7-rM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.