O zi cu adevărat specială pentru copiii care au fost ieri, pe pietonala Mircea cel Bătrân din municipiul Giurgiu. Ei au venit la sediul PSD pentru a participa la activităţile organizate de tinerii social-democraţi cu ocazia Zilei Copilului.

Baloane, dulciuri, premii, muzică, veselie maximă! Mickey Mouse şi Minnie, Albă ca Zăpada şi Elsa au fost personajele care i-au distrat pe cei mici. De asemenea, copiii au putut face gratuit poze la minut, au desenat pe asfalt şi au primit multe cadouri.

În paralel, s-a desfăşurat şi Cupa TSD la tenis. Peste 20 de copii s-au întrecut într-o competiţie specială, în urma cărora au primit cupe, medalii, diplome şi dulciuri.

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu:

“Fiecare copil are dreptul la fericire în fiecare zi și nu doar o dată pe an. 1 Iunie a fost ziua în care fericirea a fost factorul cel mai important. Am sărbătorit Ziua Copilului în cel mai frumos mod posibil, cu voie bună, cântece și multe suprize care au adus un zâmbet pe fețele copiilor.

Mulțumesc colegilor din TSD Giurgiu pentru aceeași dorință de a ne urma gândurile și impulsurile înalte, de a ne exprima sentimentele fără rețineri.

Și, nu în ultimul rând, mulțumesc prietenului, colegului și președintelui PSD Giurgiu, Marian Mina, fără de care această acțiune nu ar fi fost posibilă. Pe această cale îi mulțumesc pentru sprijinul pe care ni-l acordă ori de câte ori este nevoie!”

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.