OPEN TV este proiectul familiei jurnalistului giurgiuvean Ion Diaconescu. Fiii săi, cei care sunt şi administratorii televiziunii, au obţinut fonduri guvernamentale cu ajutorul celor de la Incubatorul de Afaceri Giurgiu, unde, de altfel, este sediul televiziunii online.

Inaugurarea obiectivului a avut loc luni, 18 aprilie, iar la eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, politicieni, dar şi prieteni ai familiei Diaconescu şi colegi jurnalişti.

“În acest moment, totul se mută pe online, este, dacă vreţi, varianta secolului XXI, aceea de video kills the radio star(video ucide starul radio). De ce televiziune? Două cuvinte: experinţa şi tradiţia. În familie toţi am fost conectaţi cu massmedia, fie presă scrisă, televiziune de entertainment ori culturală. Nu am intrat pe acest drum pentru un câştig rapid, dovadă stă chiar timpul, a trecut un an de la accesarea proiectului şi până la lansare. A fost, deci, un drum greu, anevoios, dar pe care nu l-aşi fi parcurs fără o echipă minunată”, a spus Radu Diaconescu.

La OPEN TV lucrează, într-adevăr, tineri talentaţi, jurnalişti în formare şi care promit că vor oferi giurgiuvenilor, dar nu numai, emisiuni interesante, de calitate, pe gustul tuturor!

Le urăm şi noi, colegii din presa scrisă, mult succes şi spor nelimitat!

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.