Sute de copii şi tineri care învaţă la cea mai prestigioasă unitate de învăţământ din Giurgiu- Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”- s-au reîntâlnit, în curtea şcolii, luni, 14 septembrie, la debut de an şcolar 2015-2016.

La festivitate au fost prezenţi şi dascălii lor, părinţii lor, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale.

Au venit pentru a le ura elevilor succes, să fie cuminţi, harnici, spor la învăţătură şi rezultate cât mai bune şi anul acesta, prefectul Lavinia Crişu, subprefectul Laurenţiu Ţintea, primarul Nicolae Barbu, viceprimarul Alexandru Vladu, deputatul Florian Nicolae, şeful Inspectoratului Şcolar, Gigi Oprişan, cât şi reprezentanţi ai Poliţiei Giurgiu, dar şi fostul director Ion Dincă.

 „Suntem astăzi în fața unui nou început. Pășim în noul an școlar și ni-l dorim cu toții mai bun, cu multe realizări frumoase, cu credință și speranță într-o lume mai bună. Fiecare an școlar aduce cu sine momente de neuitat și se spune, despre anii de școală, că sunt cei de care ne aducem aminte cu cel mai mare drag. Începem cursurile acestui an școlar cu speranța că toate realizările și eforturile noastre vor da roade, iar pentru voi, dragi elevi, vom oferi servicii educaționale de calitate. Ne dorim să tratați școala ca pe un drept, nu ca pe o obligație. Prin urmare, așa cum ați făcut și în anul precedent, implicați-vă în problemele școlii, căutați să fiți utili celor din jur și responsabili în tot ceea ce faceți. Fiți receptivi și deschiși pentru volumul de cunoștințe, aptitudini, valori și sentimente primit în perioada școlii pentru că îl veți purta toată viața!”, le-a transmis elevilor directorul Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”, Mirela Delea.

C.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.