Nu este nevoie de o zi specială pentru a face o bucurie unui copil, pentru a-i aduce zâmbetul pe buze şi pentru a te juca împreună cu el.

Iar tinerii social-democraţi giurgiuveni au reuşit să le facă o surpriză copiilor de la Aşezământul Social “Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Slobozia, cărora le-au dus, recent, haine şi încălţăminte în dar. De asemenea, s-au jucat împreună cu ei, petrecând câteva ore într-o atmosferă cu multă voie bună.

“Mă bucur că am reuşit să le facem o surpriză copiilor de la Aşezământul Social din Slobozia şi sper că darurile noastre le vor fi de folos. Am dorit să arătăm că nu este nevoie să fie vreo zi specială ca să oferi cadouri unor copii minunaţi şi le mulţumesc tuturor colegilor mei de la TSD care au contribuit la această activitate. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare!”, ne-a declarat liderul TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

TSD Giurgiu face un apel către cei care doresc să vină în sprijinul copiilor de la Slobozia şi nu numai, îndemnându-i să facă astfel de acţiuni, cât mai des, mai ales acum, când vremurile sunt atât de grele şi orice ajutor este binevenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.