La Giurgiu, a devenit o tradiţie ca municipalitatea, în preajma sărbătorilor de iarnă, să premieze, în cadru festiv, cuplurile care au împlinit 5 decenii de la unirea destinelor.

Evenimentul a avut loc, astfel, şi azi, 13 decembrie 2017, la Ateneul „Nicolae Bălănescu” din municipiu, fiind invitat să ofere premiile, alături de primarul Nicolae Barbu, şi preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

„Vă mulţumesc frumos pentru invitaţie. Este o onoare să fiu aici, alături de dumneavoastră, sunteţi un exemplu pentru noi. Îmi doresc să vă urmez şi eu exemplul. Sper să reuşiţi măcar azi să uitaţi de toate greuntăţile şi să vă bucuraţi de acest moment. Vă urez, de asemenea, sărbători liniştite, frumoase, alături de cei dragi!”, le-a transmis giurgiuvenilor Marian Mina.

„Mereu particip la acest eveniment cu emoţie. Este un lucru mare că aţi împlinit 50 de ani de convieţuire. Este o onoare pentru noi să fim aici, alături de dumneavoastră, să vă avem alături. La Mulţi Ani cu Sănătate, să vă bucuraţi de copii şi de nepoţi, de toate clipele frumoase ale vieţii!”, le-a spus celor prezenţi şi primarul Nicolae Barbu.

35 de cupluri au fost premiate cu câte 500 de lei, flori, diplome şi au asistat şi la un spectacol folcloric.

De menţionat este că sunt premiate de-a lungul întregului an cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, iar cele 35 de azi sunt sărbătoritele lunii decembrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.