Cei aproape 700 de elevi ai şcolilor din comuna Clejani au participat, luni, 11 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului şcolar 2017-2018, activitate desfăşurată în curtea noii Şcoli Profesionale din localitatea menţionată.

Alături de copii, părinţi şi dascăli au fost primarul Florin Nidelea, deputatul Elena Dinu, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, şeful Poliţiei Judeţene Giurgiu, Ion Polexe, inspectorul şcolar Ildiko Andraş, dar şi alţi invitaţi speciali ai edilului din Clejani.

CLICK PE IMAGINI PENTRU A LE MĂRI!

„Tuturor vă urez un an şcolar cu succes, să fiţi cuminţi, dragi copii, iar dumneavoastră, domnilor profesori, doar activităţi reuşite! Doresc să le mulţumesc sponsorilor noştri pentru că ne-au ajutat cu pregătirea ghiozdanelor pentru copii!”, a spus, printre altele, primarul Nidelea.

La rândul său, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina, le-a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie şi le-a transmis elevilor şi profesorilor din Cjeani mesajul său cu această ocazie.

„Emoţiile sunt mari, atât pentru dumneavoastră, cât şi pentru mine. Am în faţă viitorul comunei Clejani şi nu numai, iar în acest sens, domnule primar, mă bucur că acordaţi o atenţie deosebită educaţiei. Vă felicit pentru eforturile pe care le întreprindeţi pentru ca elevii să meargă la şcoală şi să nu le lipsească nimic.

Trebuie să precizez că Partidul Social-Democrat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, a reuşit reabilitarea unităţilor de învăţământ în aproape 90% dintre comunele judeţului Giurgiu. Educaţia este prioritară şi vrem să le oferim copiilor noştri tot ce este mai bun. Felicitări, domnule primar, inclusiv pentru şcoala profesională, sunteţi un exemplu pentru alte comune! Mult succes, copii, în noul an şcolar, mult succes şi dascălilor, să aibă răbdare şi rezultate pe măsură!”, a spus Marian Mina.

„Mă bucur că sunt astăzi alături de dumneavoastră la deschiderea noului an şcolar. Mă încântă bucuria copiilor cu ocazia începerii noului an şcolar! Şi de asemenea, mă bucur să văd că domnul primar nu s-a dezis nici de această dată şi este alături de dumneavoastră cu rechizite şi ghiozdane oferite de un sponsor pe care sunt convinsă că l-a ales cu grijă. Îl felicit pe domnul Nidelea pentru tot ceea ce face în comună pentru dumneavoastră şi copiii dumneavoastră. Datoria noastră, a adulţilor, este să le asigurăm copiilor noştri un cadru în care ei să înveţe, iar datoria voastră a copiilor este să veniţi la şcoală şi să învăţaţi bine”, le-a spus celor prezenţi şi deputatul Elena Dinu.

Cu sprijinul sponsorilor Petrom şi Cora, Florin Nidelea a pregătit 400 de ghiozdane pe care le-a oferit copiilor proveniţi din familii cu venituri reduse.

Mai multe imagini de la eveniment, pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Giurgiu-Net-Oficial-1869080486709220/photos/?tab=album&album_id=1997280990555835

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.