Câtă bucurie pe chipurile prichindeilor de la grădiniţele din Dobreni şi Vărăşti, judeţul Giurgiu, astăzi, când au fost sărbătoriţi de doamnele social-democrate giurgiuvene.

Preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu, şi colegele sale au mers la micuţi cu daruri pentru a celebra, un pic mai devreme, Ziua Internaţională a Copilului.

Preşcolarii le-au primit cu zâmbete şi voie bună, le-au cântat şi le-au dansat, fiind bucuroşi de daruri.

Cu zâmbete, îmbrăţişări, poezii, cântece şi multă #veselie! Aşa ne-au primit, astăzi, #prichindeii de la grădiniţele din localităţile #Dobreni şi #Vărăşti. Am mers la ei cu daruri pentru a sărbători împreună, în avans, 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului. Această #sărbătoarea îmi oferă de fiecare dată ocazia să mă bucur alături de copiii noștri minunaţi, ale căror zâmbete ne înseninează #vieţile, ne încarcă bateriile și ne umplu sufletele de frumos! Le mulţumesc tuturor colegelor mele din #OFSD_Giurgiu pentru o nouă acţiune specială şi domnului primar din Vărăşti, Adrian Radu Mahalean, pentru #sprijin!La Mulţi Ani, dragi copii, să fiţi #sănătoşi şi să vă dea Dumnezeu o viaţă frumoasă, ca sufletele şi chipurile voastre! ”, a scris pe pagina sa de Facebook Cristina Elena Dinu.

Doamnele din OFSD Giurgiu au ales să meargă astăzi în judeţ pentru că, mâine, vor fi alături de TSD Giurgiu care organizează un supereveniment pentru copiii din municipiu, în faţa sediului PSD din strada Mircea cel Bătrân, începând cu ora 11.00.

Ne vedem acolo!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.