O primă acţiune din precampania alegerilor parlamentare din 6 decembrie, organizată de PSD Giurgiu, a avut loc, astăzi, în municipiu.

Candidaţii la Camera Deputaţilor Marian Mina şi Cristina Elena Dinu, alături de candidatul la Senat Constantin Basangiac, însoţiţi de colegi social-democraţi din municipiu( coordonaţi de preşedintele Marian Măroiu), au mers în Piaţa Centrală, dar şi în alte zone din apropierea centrului. Ei au împărţit materiale de promovare electorală şi au stat de vorbă cu giurgiuvenii care le-au transmis susţinerea lor.

Foto: Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

  1. […] O primă acţiune din precampania alegerilor parlamentare din 6 decembrie, organizată de PSD Giurgiu, a avut loc, astăzi, în municipiu. Candidaţii la Camera Deputaţilor Marian Mina şi Cristina Elena Dinu, alături de candidatul la Senat Constantin Basangiac, însoţiţi de colegi social-democraţi din municipiu( coordonaţi de preşedintele Marian Măroiu), au mers în Piaţa Centrală, dar şi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: GALERIE FOTO: Candidaţii PSD Giurgiu pentru alegerile parlamentare, la întâlnire cu giurgiuvenii […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.