Unul dintre cele mai importante evenimente sportive destinate profesioniştilor, dar nu numai, din ultima vreme şi din zona noastră, a fost un real succes.

Crosul “Free Spirit Run”, organizat de către autorităţile locale din Ruse şi Giurgiu, a reunit la start 250 de persoane de diferite vârste şi naţionalităţi, bărbaţi şi femei, pasionaţi de mişcare, unii cu performanţe în domeniu. Toţi au alergat 15 kilometri, din centrul municipiului Giurgiu până în centrul oraşului Ruse.

“Sunt bucuros să iau parte la acest eveniment sportiv important pentru Giurgiu şi Ruse. Mă bucur că suntem parteneri şi în asemenea manifestări. De asemenea, mă bucură numărul mare de concurenţi cărora le doresc succes!”, le-a spus celor care au venit în Piaţa Unirii din Giurgiu, primarul municipiului, Nicolae Barbu. El a dat startul competiţiei, la 11.00, iar primul care a ajuns la “finish” a fost Ahmed Nassaf, participant la Jocurile Olimpice de la Rio. El a fost urmat, la o diferenţă de doar câteva secunde, de românul Alexandru Soare, în timp ce pe locul III, la masculin, s-a aflat Muhamed El Mounim.

Toţi s-au declarat încântaţi de traseu, i-au felicitat pe organizatori şi s-au bucurat, desigur, de cele 600 de euro de fiecare- premii oferite de către organizatori.

La feminin, au urcat pe podium trei românce: Ancuţa Bobocel(I), Andreea Piscu(II) şi Cristina Negru(III).

Crosul “Free Spirit Run Giurgiu-Ruse” este organizat de Primăriile Giurgiu, respectiv Ruse, în cadrul programului pe care oraşul vecin îl desfăşoară anul acesta în calitate de Capitală Europeană a Sportului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.