Omul gospodar se cunoaşte din prag. Iar dacă veţi merge în Bucşani, la Resortul Lebăda Neagră, cu siguranţă vă vor convinge hărnicia, bunul gust şi seriozitatea celor care l-au amenajat.

Sandu Toma(foto 3), patronul acestui resort, unul dintre cele mai frumoase din judeţul nostru, a fost ales, ieri, preşedinte al PSD Bucşani. La şedinţă au participat, alături de câţiva dintre membrii echipei lui Sandu Toma, şi preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, preşedintele OFSD Giurgiu, Cristina Elena Dinu, şi liderul TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu.

S-a vorbit despre un nou început al PSD Bucşani, despre implicare, încredere, dar mai ales despre oameni.

Preşedintele Marian Mina le-a spus celor prezenţi că este convins că giurgiuvenii din Bucşani îşi vor lua comuna înapoi, dar pentru asta este nevoie de o echipă unită, încrezătoare, este nevoie de organizare şi implicare, iar el le va fi alături în tot ceea ce şi-au propus să realizeze. “Tot ce s-a făcut în Bucşani, i se datorează regretatului primar Radu Pătrăşescu şi doar PSD poate continua dezvoltarea în comuna dumneavoastră. Nu cred că aţi mai văzut vreun proiect important să înceapă, de când cu noua administraţie! ”, a spus deputatul Marian Mina.

“Mă bucur că ne-am reunit şi că domnul Toma a acceptat să preia ştafeta de la Bogdan. Este destul timp să construiască, pentru că este obligatoriu să vă luaţi comuna înapoi! Într-adevăr, în Bucşani nu se întâmplă mai nimic şi nici nu cred că se va întâmpla, plus că se pune o presiune atât de mare pe oameni din partea unui personaj cu un comportament care nu este potrivit unui primar. Cu noi alături, sunt convinsă că vă veţi lua comuna înapoi!”, a declarat şi deputatul Cristina Elena Dinu.

Noul preşedinte al PSD Bucşani, Sandu Toma, le-a mulţumit tuturor pentru încredere şi a spus că, deşi nu a făcut politică până acum, este convins că politica oamenilor este cea câştigătoare. Sandu Toma are alături oameni cu experienţă, tineri curajoşi, prieteni şi colegi alături de care, fără îndoială, va face o treabă excelentă, aşa cum a reuşit şi în mediul privat, fiind un exemplu de antreprenor, la nivel judeţean şi nu numai.

Text şi foto: Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.