Învestirea Ninei-Carmen Crişu în funcţia de prefect al judeţului Giurgiu a avut loc astăzi, 14 ianuarie. în sala de şedinţe a Prefecturii Giurgiu s-au reunit şefi ai serviciilor deconcentrate, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, primari giurgiuveni, reprezentanţi ai structurilor MAI şi MapN, dar şi parlamentarii de Giurgiu- senatorul Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Senatului, senatorul Cristian Marciu, deputaţii Elena Dinu şi Alexandru Andrei, cât şi ministrul energiei, giurgiuveanul Toma Petcu.

După ce ministrul Carmen Dan a dat citire Ordinului premierului Grindeanu de încetare a mandatului lui Zorinel Niculcea şi revenirea în funcţia de prefect a Ninei Crişu, a urmat depunerea jurământului de către cea care a mai fost prefect de Giurgiu, în Guvernul Ponta.

„Doresc să vă mulţumesc tuturor pentru că sunteţi aici şi sunt foarte bucuroasă pentru că mă aflu iarăşi alături de dumneavoastră. Pot spune că mă simt ca într-o familie şi îmi doresc să lucrăm tot ca o echipă. Primarilor giurgiuveni le mulţumesc în egală măsură, îmi sunt buni prieteni, dar le mulţumesc pentru colaborarea care va fi la fel de bună, sunt sigură, celor din structurile Ministerului de Interne şi MapN!”, a transmis Nina Crişu, după depunerea jurământului.

La rândul său, ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a spus prefectului că aşteaptă de la Crişu o bună colaborare cu toate instituţiile.

„Să vegheaţi la respectarea legii şi să dezvoltaţi o bună colaborare cu reprezentanţii Consiliului Judeţean, dar şi cu ai dumneavoastră colegi de la structurile subordonate şi nu numai! Să nu uitaţi, doamna Crişu, că reprezentaţi un reper pentru cetăţeni, aşadar, vă rog să menţineţi o instituţie a irefectului transparentă şi dechisă!”, a subliniat Carmen Dan.

Cei prezenţi au ciocnit şi câte o cupă cu şampanie, la finalul evenimentului de astăzi.

Mai multe fotografii găsiţi AICI:https://www.facebook.com/pg/Giurgiu-Net-673306689383875/photos/?tab=album&album_id=1210844045630134

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.