Sute de oamenii au mers, duminică, 19 iunie, în centrul localităţii Prundu pentru a asculta muzica lor preferată, pentru a dansa, a servi bunătăţi şi a se simţi foarte bine per ansamblu.

„Sărbătoarea comunei Prundu, care coincide cu cea de Rusalii, o facem de 8 ani. Acum am decis să o organizăm în centrul satului. Avem o formaţie cu foarte mulţi artişti şi, după cum vedeţi, distracţia este în toi, toţi oamenii se simt bine. Avem şi foarte mulţi oameni care au venit din afara comunei, pe care i-am primit la fel de bine”, a spus primarul comunei Prundu, Cătălin Corbea.

Organizator al acestui eveniment, Cătălin Corbea a transmis anterior sărbătorii rugămintea către participanţi să se îmbrace, după posibilităţi, în costume populare.

„Cred că de la primele ediţii am rugat oamenii să se îmbrace în straie populare. Bucuria mea şi a soţiei mele este că, la fiecare eveniment, vedem din ce în ce mai mulţi oameni îmbrăcaţi aşa. Este, până la urmă, şi Sărbătoarea de Rusalii, Legatul Căluşului. Căluşul este probabil cel mai frumos joc şi cea mai importantă tradiţie pe care noi o avem, aici, la Prundu, şi pe care ne-o dorim păstrată”, a subliniat Corbea.

Pe de altă parte, întrebat cu ce gânduri pleacă la drum la debut de nou mandat de primar, edilul din Prundu a spus: „Nu plec cu nişte gânduri la drum, ci cu un program bine stabilit pe care l-am şi făcut public şi pe care o să-l detaliez cu altă ocazie. Foarte important, pentru mandatul acesta, este abordarea legată de sprijinul tinerilor, al cetăţenilor din Prundu. Dorim să creăm noi activităţi economice astfel încât şi nivelul de trai al locuitorilor să se ridice în perioada următoare”.

Mai multe fotografii de la sărbătoarea din Prundu puteţi găsi aici:https://www.facebook.com/srttv.sas/media_set?set=a.1028980503822751.1073741939.100001324329136&type=3

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.