Sute de elevi ai prestigioasei unităţi de învăţământ giurgiuvean s-au reunit, vineri, 19 iunie, în curtea şcolii, la o deosebită festivitate de încheiere a cursurilor din anul şcolar 2014-2015.

Au fost alături de ei reprezentanţii autorităţilor locale, respectiv primarul Nicolae Barbu şi viceprimarul Alexandru Vladu, şeful Inspectoratului Şcolar Giurgiu, Gigi Oprişan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Giurgiu, comisar şef Cristian Şuţă, dar şi reprezentanţi ai Rotary Giurgiu, cât şi ai Agenţiei Naţionale Antidrog.

„Se încheie o nouă etapă din viața școlarilor, respectiv a liceenilor maiorescieni. Pentru noi, profesorii lor, această etapă a însemnat o acumulare de noi experiențe, de emoții și împliniri trăite alături de ei, în timp ce le-am condus o vreme pașii de-a lungul drumului pe care, cu înțelepciune, îl numim educație. Împreună cu colegii mei, cadre didactice sau personal auxiliar, ne străduim să ducem mai departe renumele acestei școli de performanță, o pepinieră de calitate pentru treapta următoare de învățământ. Rezultatele acestei instituții de învățământ dovedesc că, într-o foarte mare măsură, am reușit, fapt pentru care țin astăzi, în mod expres, să aduc felicitări și mulțumiri tuturor colegilor mei. Sperăm ca tot ce ați învățat până acum să vă fie de folos, să vă deschidă căi și uși în viață, dar cel mai important să prețuiți timpul. Și, dacă pentru alții timpul înseamnă bani, pentru voi, acum, el are un preț incalculabil”, le-a transmis tinerilor, directorul Colegiului Național „Ion Maiorescu”, Mirela Delea.

Au fost acordate, dincolo de premiile obişnuite, şi altele speciale, precum bursa de 2.500 de lei din partea Rotary Club, elevei Ruxandra Staicu. Au fost, de asemenea, răsplătiţi cu câte 500 de lei, cinci tineri premianţi la olimpiadele naţionale. Acestea au fost acordate de Asociaţia “Pro Maiorescu”. Şi Asociaţia de Părinţi a acordat premii speciale olimpicilor şi profesorilor lor.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.