Am primit, astăzi, la redacţie, de la un cititor din “oraşul” giurgiuvean Mihăileşti, mai multe fotografii cu câteva dintre drumurile de acolo. Este incredibil că există o asemenea situaţie într-un oraş atât de aproape de Capitală!

Deci, ori a început războiul la Mihăileşti şi noi nu ştiam, ori primarul Mihai Dobre face orice altceva decât ceea ce l-au mandatat cetăţenii să facă! Ceea ce veţi vedea în fotografii nu mai sunt gropi, sunt adevărate cratere, ziceţi că Mihăileştiul o să fie înghiţit de pământ, până la urmă.

Iar soluţiile găsite de autorităţile locale pentru “astuparea” craterelor sunt o adevărată bătaie de joc, o jignire la adresa celor care sunt nevoiţi să străbată arterele respective.

Giurgiuvenii din Mihăileşti sunt revoltaţi şi spun că se gândesc cu groază atunci când vor veni ploile, când va ninge!

Străzile din Novaci, din Popeşti chiar că sunt ca la “ţară”, dar nu în sensul ăla bun, ca în multe comune din judeţul nostru, Nu!

Şi, în timp ce realitatea este cea pe care tocmai aţi văzut-o, primarul Mihai Dobre îşi face veacul prin presa apropiată PNL şi spune că la Mihăileşti curge lapte şi miere.  

Poate vă refereaţi la Mihăileşti de Buzău, că în cel de Giurgiu este dezastru!

În loc să-şi vadă de administraţie, domnia sa distrage, se pare, atenţia de la dezastrul prezentat mai sus şi se preocupă de politica (de jos), de criticat foştii colegi, de ameninţări. Şi mai are şi tupeul să vorbească de dezvoltarea judeţului! Păi, când măcar veţi începe cu localităţile de care răspundeţi direct, o să puteţi vorbi. Până atunci, vă invităm, domnule primar, să vă mai uitaţi o dată la fotografii, că nici noi nu vă vedem prea bine… prin ochii alegătorilor din Mihăileşti, desigur.

Ei, însă, văd foarte bine situaţia şi vă recomandă, prin intermediul nostru, să lăsaţi politica, jocurile de culise de care vorbesc unii că le-aţi face şi să vă puneţi pe reparat drumurile alea. Că e ruşinos!

Redacţia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.