Primul accident deosebit de grav s-a petrecut duminică, 18 septembrie, în municipiul Giurgiu, pe strada 1 Decembrie. Cinci persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit violent.

“La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare și patru ambulanțe SAJ.

Persoanele rănite, printre care și o fetiță de 11 ani, au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante. Copilul a fost însoțit de mama sa”, au transmis pompierii giurgiuveni.

Cel de-al doilea grav accident s-a petrecut noaptea trecută, pe Drumul Naţional 6, între localităţile Naipu şi Prunaru. Doi bărbaţi au fost răniţi în urma impactului dintre două maşini.

“În eveniment au fost implicate două autoturisme, găsite în afara părții carosabile, unul dintre acestea fiind răsturnat.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești și ISU Teleorman, cu două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ.

Persoanele rănite, bărbați în vârstă de 34 și 44 de ani, au fost transportate la spital cu ambulanțele SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, fiind deconectate bornele bateriilor de la  autoturisme”, a transmis ISU Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.