Organizaţia Judeţeană a OFSD Giurgiu, condusă de deputatul Cristina Elena Dinu, a demarat, astăzi, şi în judeţul nostru campania PSD “Din suflet pentru români”.

Astfel, doamnele social-democrate au pregătit daruri pentru 19 copii din municipiu, fiind vorba despre micuţi şi tineri care provin din familii defavorizate.

Ei au primit, azi, cu multă bucurie, haine şi încălţăminte cumpărate special pentru fiecare dintre copii, în funcţie de vârstă, dar şi multe jucării şi dulciuri.

“Zâmbete, îmbrăţişări, veselie cât cuprinde şi multe, multe daruri! O zi specială astăzi când, alături de colegele mele din #OFSD Giurgiu, am demarat şi în Giurgiu campania naţională a #PSD „Din suflet pentru români”.

Astfel, am dus cadouri în municipiu mai multor copii şi tineri cu care soarta nu a fost tocmai darnică. De aceea ne-am dorit ca, prin gestul nostru, să le facem cu adevărat #Sărbătorile Fericite.

Haine şi încălţăminte pentru fiecare în parte, în funcţie de vârstă, multe jucării şi dulciuri. Pe toate copiii le-au primit cu multă bucurie şi le mulţumesc şi eu, la rândul meu, pentru că, deşi vremea nu a fost prietenoasă, Ei ne-au înseninat ziua!

#Din_Suflet_Pentru_Giurgiuveni

#OFSD_Giurgiu

#Sărbători_Fericite”, a scris preşedintele OFSD Giurgiu, deputatul Cristina Elena Dinu, pe pagina sa de Facebook.

Foto: Cătălina Sfetcu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.