Accident spectaculos în municipiul Giurgiu, sâmbătă noaptea.

Potrivit poliţiştilor giurgiuveni, o tănără, în vârstă de 20 de ani, din oraş, aflată la volanul unui Audi, pe strada Ștefan cel Mare nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției intrând în coliziune cu două autoturisme, parcate regulamentar. Ulterior, a lovit un copac și un branșament de la instalația de gaze ce alimenta un imobil din Piața Unirii.

12650569_766662073439087_1118408634_n-476x450Din fericire în urma impactului nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale.

Pompierii giurgiuveni au fost şi ei solicitaţi să intervină.

„La locul solicitării s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD  aparținând Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. După executarea recunoaşterii s-a constatat că în accident au fost implicate 3 autoturisme fără victime, iar un copac a fost doborât. În urma accidentului a rezultat o avarie la reţeaua de alimentare cu gaze a blocului 92 sc. D aceasta prezentând un real pericol pentru locuitorii din zonă. S-a intervenit pentru balizarea zonei, timp în care s-a luat legătura cu compania de distribuţie a gazului pentru remedierea defecţiunii. Nu a fost necesară evacuarea locuitorilor din zonă”, este menţionat într-un comunicat al celor de la ISU Giurgiu.

Şoferiţa a fost sancționată contravențional de polițiștii Biroului Rutier de la Poliția Municipiului Giurgiu cu suma de 630 lei pentru neadaptarea vitezei de deplasare la condițiile de drum.

Foto ISU Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.