Reprezentanţii TSD Giurgiu au anunţat recent, pe pagina lor de facebook, faptul că au demarat a doua ediţie a campaniei „Fii ajutorul lui Moş Crăciun!”.

“Pentru că se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, foarte multe familii, dar şi oameni în vârstă, cu venituri mici, au început să se gândească deja la Crăciun şi s-au întrebat dacă o să-şi permită cadouri pentru copii şi nepoţi şi o masă îmbelşugată.

Nu ar trebui să existe copil care să nu primească un dar de Crăciun, cum nici nu ar trebui să existe oameni care să nu simtă cu adevărat această sărbătoare ce ne uneşte.

Fii ajutorul lui Moş Crăciun şi alătură-te echipei TSD Giurgiu în acţiunea de colectare de jucării, haine şi alimente pentru copiii din centrele de zi, copiii cu probleme, copiii care vor să-şi continue studiile, mame singure, familii nevoiaşe sau bătrâni. Dacă vrei să participi, poţi să o faci! Ai timp între 2-15 decembrie să faci o faptă bună şi să donezi o mulţime de obiecte pentru persoanele în nevoie!

Poţi să donezi şi cărţi de poveşti şi de literatură pentru copii sau poţi să donezi haine, ghete, rechizite, produse de igienă, alimente, dulciuri şi jucării. Ajutoarele sunt colectate la sediul PSD GIURGIU din str. Mircea cel Bătrân (pietonală), nr. 28”, au mai anuntat cei de la TSD Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.