Că este, poate, din întreg judeţul, cea mai frumoasă comună, cea mai modernă şi într-un continuu proces de modernizare au scris, de-a lungul vremii, ziarele giurgiuvene şi au prezentat, pe larg, televiziunile locale.

Comuna Prundu a înflorit, an de an, şi i-a făcut invidioşi pe mulţi edili, inclusiv pe cei de la oraş, cu şoselele sale, cu iluminatul public modern, cu florile de la fiecare poartă, cu luminiţele de sărbători, cu renumita zonă unde este organizat concursul de motocross, dar s-a remarcat şi prin oamenii săi, cei mai mulţi fiind gospodari fără cusur.

Aşa s-a dovedit a fi şi primarul prundenilor, Cătălin Corbea, a cărui muncă, depusă alături de colegii săi din Primăria Prundu, a fost încununată inclusiv în cadrul unei emisiuni televizate, „Viaţa la zi”.corbea 2

Acolo, Cătălin Corbea a fost numit „cel mai bun primar al anului 2015 din România”.

„Această diplomă este pentru mine o onoare. Cred că și echipa pe care o conduc este acum motivată mai mult. Suntem obligaţi ca și în viitor, împreună, să facem tot ce putem ca Prundu să fie în continuare cea mai frumoasă comună. Sunt sigur că și pentru locuitorii comunei este locul cel mai frumos, unde să își dorească să trăiască. Dacă pe viitor vom face cu toții ceea ce trebuie, copiii și nepoții noștri vor avea și ei parte de aceeași bucurie”, a declarat primarul Corbea, după primirea distincţiei.

Sursă informaţii: giurgiupesurse.ro.

Foto: giurgiupesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.