Că făcea cămătărie fostul consilier judeţean PNL Mihnea Boerescu…, deja se ştie. Dar cum ar fi dezvoltat o adevărată organizaţie mafiotă în sudul României, vom afla, începând de azi, într-un serial în care vă vom prezenta transcrieri ale unor discuţii interceptate de către oamenii legii, discuţii purtate între Mihnea Boerescu şi diverse persoane, parteneri de-ai săi sau oameni care „îi datorau” ceva.

Pentru că giurgiuvenii AU DREPTUL să ştie !

Din stenogramele de mai jos reiese clar cum proceda Boerescu, iar concluziile procurorilor sunt devastatoare. Aflăm, astfel, de un partener de “afaceri” al lui Boerescu, numit John Banu, preşedinte al Partidului Națiunea Română, partid cu care, mai nou, Boerescu cam… cochetează.

Acestuia îi vinde “profa” (n.r. apartamentul din Piaţa Romană al unei profesoare, imobil obţinut prin fals, spun procurorii, de către PNL-istul giurgiuvean). Din discuţiile purtate cu o “consilieră” personală, reiese clar satisfacţia unor evacuări silite ale păgubiţilor.

 

Imediat vom afla şi ce făcea Boerescu, guralivul şi “moralistul” din CJ Giurgiu, pe vremea când era consilier judeţean…, cu banii obţinuţi din cămătărie.

Se pare că “domnia sa” cam fabrica şi infiltra consilieri locali în primariile din nord (Bolintin Deal fiind principala ), desigur, pentru a crea conexiuni în interior. Din stenogramele de mai jos reiese cum o şantaja pe R. Ioana (fost consilier local la Bolintin Deal) şi cum recunoaste că din acei bani i-a finanţat campania şi a facut-o consilier local.

GIURGIU NET

Conexiunile gata făcute, începeau influențele. Mai întâi, se observă cu ochiul liber că Mihnea, ăl mai “cinstit” PNL-ist giurgiuvean, “colabora” cu D.I.T.L Bolintin Deal, identifica “ţăranii” cu datorii, apoi îi contacta sa îi “ajute”. Să ii lase pe drumuri, de fapt.

În stenograme apare şi numele viceprimarului din Bolintin Deal, dar şi numele unor consilieri locali.

Şocant este şi faptul că, potrivit unor surse judiciare, Mihnea Boerescu avea în calculator HĂRŢI MILITARE CLASIFICATE.

Deci, un bărbat cercetat pentru cămătărie avea date militare secrete ale unui stat NATO. Vă daţi seama?

Apoi, procurorii indică faptul ca acesta avea în calculator şi baze de date ale unei primării din nordul judeţului. (Surse ne-au confirmat că este vorba de primaria Bolintin Deal, iar datele sunt obţinute cu ajutorul lui Radu Pădurariu, fost condamnat şi recent eliberat pentru jaful cadastral din Bolintin Deal).

VA URMA

*Mulţumim surselor noastre pentru materiale şi informaţiile suplimentare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.