Sâmbătă, 23 septembrie, la Colegiul Național ,,Ion Maiorescu” s-a desfășurat a VIII-a editie a activităţii denumite ,,Sprechen you Francais”, din cadrul evenimentului ,,Ziua Europeană a limbilor străine”.

Preotul şi dascălul Tudor Georgian a trimis jurnaliştilor locali câteva informaţii despre evenimentul respectiv, printr-un comunicat de presă.

„Elevii și cadrele didactice au marcat acest eveniment prin programe cultural-artistice, în care au descoperit culturi și tradiții noi și au putut conștientiza importanța cunoșterii mai multor limbi străine.

Elevii au fost vizitați și de un oaspete de onoare în persoana Excelenței Sale Scott A. Reese, Atașat Cultural al Ambasadei Statelor Unite la București.

Acesta a participat la eveniment și a purtat discuții cu elevii pe teme de interes general, încheind cu o invitație pentru elevii Colegiului de a vizita sediul Ambasadei Statelor Unite din București în aprile 2018.

Profesorii implicați în activitate Mitea Monica, Bădărau Claudia, Doina Grama, Tudor Georgian, Voinea Veronica, Bălan Floarea, Chiricioglu Alina

Acțiunea s-a încheiat cu degustarea unor produse tradiționale pregătite de elevi, specifice unor țări din Uniunea Europeană precum: Franța, Germania, Grecia dar și altor țări care nu fac parte din Uniune precum America, Anglia sau China”, se arată în comunicatul lui Tudor Georgian.

C
C
C

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.