Distribuirea articolelor de îmbrăcăminte ce vor constitui noua uniformă a copiilor şi tinerilor care studiază la Colegiul Național „Ion Maiorescu” a demarat încă din această săptămână.

Potrivit colegilor de la Giurgiu Acum, uniforma este alcătuită dintr-un tricou alb care are brodată, în partea din stânga sus, emblema Colegiului, precum și prescurtarea numelui Colegiului, CNIM. În afara acestui tricou, elevii vor purta pantaloni sau fuste negre sau bleumarin, precum și sacou de culoare închisă.uniforma 2 uniforma Maio

De proiect s-au ocupat cei din Asociația de părinți a Colegiului, care, de altfel, vor gestiona în continuare adăugirile și modificările aduse comenzilor.

La Colegiul Național „Ion Maiorescu” învață 1100 de elevi, cuprinși în ciclurile gimnazial și liceal. Elevii au ales culoarea și modelul uniformei, având totodată și o reacție pozitivă cu privire la această noutate.

Purtarea uniformei este obligatorie, mai puțin pentru elevii din anii terminali, conducerea Colegiului considerând că pentru aceștia, o astfel de investiție nu mai este necesară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.