Dacă poza care însoţeşte articolul al cărui titlu mi-a atras atenţia nu era cu nişte tineri îmbrăcaţi în galben şi care par că urlă, pe sistem!, aş fi zis că o fi pe bune şi s-o fi petrecut vreo nepetrecută.

Imediat am înţeles. Unii nu pot să uite activitatea intensă, agresivă şi ineficientă de la locale. Că dacă tot nu şi-au găsit de muncă, de buni ce sunt, ce să facă şi ei?

În fine, ce voiam să vă zic:

Pe un site central care pupă poala PNL-ului ca surda pe mormânt, au postat unii un fel de ştire despre „mii de tineri” din Cluj care „nu vor accepta”. Ce nu vor accepta? Aveţi răbdare, ce naiba! Deci, mii de tineri care nu vor accepta vor ieşi în stradă, fiţi atenţi!, „împotriva manevrelor Dragnea-Cioloş”.

Ai să-mi trag palme. Dacă eram extraterestru, adică nu european, aş fi zis că cine ştie ce dracu’ pun ăia doi la cale de sunt ăştia răsculaţi aşa iar.

Nu ştiu, poate vor să taie pensiile, salariile, eventual să închidă spitalele, să mai tăiem din ele, dă-le dreaq!, poate chiar să-i determine pe tinerii frumoşi şi liberi să dea zăpada din faţa maşinilor bengoase, fără să o arunce pe şoseaua proaspăt curăţată de buldoexcavatoare neobosite…

Serios, la cum sună vorbele oficiosului PNL, m-aş fi gândit că cei doi din cauza cărora sunt dispuşi supăraţii ăia din „generaţia Facebook”(şi atât) să tremure la -20 de grade(şi nu, nu e ziua fără pantaloni la metrou!) or plănui să vândă vreo flotă, vreo Dunăre, să dea pă degeaba pădurile, să închidă IMM-urile, să dea de pomană Cuminţenia Pământului după ce-a recuperat-o tehnocratu’ de nu se vede.

Te gândeşti,că tinerii din Cluj, fii de ‘ntelectuali, eventual fiii unor patroni supăraţi, au păţit-o urât de data asta, că deh, n-au mai sărbătorit ei şi Iohannis cu şampanie, când unii încă îi plângeau pe tinerii din Colectiv. A, stai…

„Miercuri, 11 Ianuarie de la ora 18, ne vedem in Piata Unirii din Cluj-Napoca. Iesim in strada pentru a cere demisia lui Victor Ciorbea din functia de Avocat al Poporului dupa decizia acestuia de a ataca legea 90/2001 la Curtea Constitutionala, lege care interzice persoanelor condamnate penal sa ocupe functia de premier al Romaniei. E revoltator si inadmisibil simplu fapt ca am ajuns sa ‘discutam’ despre posibilitatea ca intr-o tara europeana, o persoana condamnata penal sa poata ocupa cele mai importante functii de conducere ale statului. Integritatea nu e negociabila, iar respectarea legii 90 cu atat mai putin. Sa fie clar pentru toata clasa politica: Societatea civila nu va accepta erodarea respectului fata de lege si atacuri la adresa statului de drept. ”, transmit organizatorii protestului in cadrul evenimentului anuntat pe Facebook.

Moaaa, măi, băieţi, măi, ce…, cum să vă zic, ce preocupaţi sunteţi de soarta ţării, mai că m-aţi emoţionat profund!

Voi, agili predatori ai pokemonilor, adică noi, fără şcoala voastră plătită cu sudoare(a), probabil a angajaţilor tătucului! Voi, şoferi şi-n cartier, după pâine, ca să vadă ţaţa Fleica câta muşchiu’ fizic, pectoral şi prea puţin intelectual aveţi în caii putere ai unei maşini pentru care aţi vărsat suficiente lături pe Facebook, în loc să mergeţi la muncă(vă recomand să citiţi doar câte trei cuvinte odată ca să înţelegeţi ideea!)

Măi, băieţi, măi, cât patriotism şi iubire de neam în sângele vostru, dar al dracului de vot pe care vă urinaţi adesea, când vă îmbătaţi şi-i înjuraţi pe Ponta şi pe Dragnea, că aşa-i la modă, fără să ştiţi, de fapt, cine v-a condus de când eraţi mici şi făceaţi caca pe voi.

Măi, măi, băieţi, voi care nu respectaţi, de prea multe ori, nici regulile de circulaţie ori pe cele ale bunului simţ, cum cereţi voi clasei politice să nu mai erodeze, mă, ăştia respectul faţă de lege şi să înceteze, mama lor!, cu atacurile la adresa statului de drept.

Ce cuvinte mari şi memorabile! Sunteţi teribili, zău!

Păcat că… cu(e intenţionată!) adresa caselor lui Iohannis şi a statului de drepţi în faţa lui, fără să ştiţi exact de ce, e mai greu, dar vă iertăm, mă, că sunteţi prea tineri, prea frumoşi şi prea „liberi” şi ne place nouă cum scorniţi înjurături de care nici dracu’ n-a auzit!

Aproape că vă iertăm, mă, chiar şi pentru că n-aţi scos un scâncet când au tăiat ăia dinainte pensiile şi salariile bunicilor, respectiv părinţilor voştri, când i-au determinat alţii să vă lase ai voştri de izbelişte. Când au fost nevoiţi părinţii voştri să se lase umiliţi de străini ca să vă facă vouă funduleţele mari în maşinile bengoase, să vă plătească facultăţile ca să păreţi intelectuali şi să vă ferească de muncă. Ptiu!

Acuma, nu vă supăraţi toţi, că nu generalizez. Doamne fereşte, nicidecum. Cum nici voi nu generalizaţi când ne faceţi pe toţi proşti că nu vă mai credem şi că alegem altfel, nu cu WhatsApp, Facebook, Pokemon şi lins clanţe dacă nu funcţionează.

Şi nu funcţionează!

Sursă foto: Aktual24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.