Colegii de la Giurgiu Acum scriau, în urmă cu câteva zile, că Marin Anton, șef al PNL Giurgiu, nu se află pe lista comunicatorilor PNL.

Adicătelea, șefii mai mari consideră(Anton parcă se încăpățânează să arate că-i pe bună dreptate) că domnia sa nu-i cel mai potrivit de gură când vine vorba despre PNL. Deci, nu ar fi cazul să apară la vreo televiziune centrală și să facă imaginea partidului.

Amu, că o fi fost el prima oară cu PNL-u’ e altă discuție, dar nu-i de ajuns, pentru că, între timp, a mai iubit și altele. Multe altele. Partide. Și-amu… i-amu! Câtă imagine să faci din poziția asta, e?

Bravo, băieți, nu-i rău! Numa’ că eu v-aș recomanda, aproape prietenește, să-i interziceți lui nea Marin Anton inclusiv aparția la conferințele de presă ale organizației de la Giurgiu. Că prea vă face de bășcălie! Sau aveți voi, așa, o plăcere sado-masochistă de a vă detona din toate direcțiile, dar mai ales din miez?

Cică: PSD-ul face tot ce face ca să iasă de la Guvernare.

Adică, vedeți voi, în loc să zică, bine, măi, multinaționalo!, bine, hai, ai câștigat, noi n-am fost în stare, uite, ne retragem, nu mai dăm Ordonanța pe Codul Fiscal și ne ducem acasă, bă, ai dracu pesediștii ăștia se încăpățânează să demonstreze că va fi bine. Se bat cu toți, dar, deh, numa așa că… vor să plece de la Guvernare…

Jur, declarația asta este fix pe modelul pamfletelor din ziarul online plătit de domnia sa: n-are niciun sens!

Apoi, să te apuci tu, ditamai șef de organizație politică, să ieși cu discuții despre ce mașină era aia, a cui era, cine era în mașină, fotografii, țac-pac, filaje, poze la mare, pește din baltă… De te-nfiori, mă, că nici pe vremea lui Ceaușescu nu te urmăreau ăia așa. Și dai cu can-can-uri d-astea conferință după conferință, iar când ești întrebat, bine, da’ PNL ce mai face, ce mai zice?, tu, diamai șef de filială, te iei în gură cu ziariștii, auzi, că te-njură de mămicuța…

Băi, să te apuci tu, ditamai șef de organizație politică, să prevestești cică o maaaare apocalipsă financiaro-socială, dar când ești întrebat bun, bun, dar ce ar fi trebuit să facă guvernul? Tu ridici din umeri și bălmăjești: investiții, locuri de muncă, infrastructură. Excepțional, ca o fată mare, deloc la guvernare!

Păi, frate, de la Revoluție încoace, dreapta a condus România 17 ani, 17! Mai mult decât stânga. Unde dracului sunt locurile alea de muncă, unde sunt investițiile, unde făcurăți, fraților, infrastructura? Iar Giurgiu…, eh, Giurgiu e exemplul cel mai trist al unei administrații de dreapta.

Ooooo țineți p-a voastră, huo ciuma roșie, jos PSD-ul(chiar și când nu e la guvernare), dar vă puneți consilierii județeni și locali să stea cu curu’ la electorat, votând împotrivă sau absentând de la ședințe.

Auziți-l și pe Măroiu, președinte al PNL Giurgiu municipal, cică nu s-au dus consilierii locali la ultima ședință că primeau unii susținători ai PSD centrale termice… Auziți justificări, motivații, asta-i declarație politică?

Adică, da, dacă aproape 80% dintre giurgiuveni au votat PSD la ultimele alegeri, să nu le mai faceți nimic, r’ ai dreaq de susțintori. Acum pricep!

Cică au absentat și că sunt prea multe ședințe extraordinare, ce e asta, extraordinară? Lor nu le place cum sună, deci nu se duc. Punct! Cetățenii i-au trimis acolo doar la ordinare. Așa au visat ei.

Doamne ferește!

D-aia zic, voi, ăștia cu listele cu comunicatorii, președinții de organizații ș.a.m.d. faceți, măi, băieți, ordine ca lumea, nu așa, băgați mizeria sub preșul de la Giurgiu!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.