Constat în ultima perioadă o diversificare a subiectelor în presă: nu se mai scrie doar despre demisia lui Victor Ponta ci și despre Liviu Dragnea, – noul președinte interimar al PSD.

Într-adevăr, subiectele în privința lui Liviu Dragnea sunt variate… după cum sunt și replicile acestuia, indiferent dacă îl vizează pe dl. Iohannis, pe Victor Ponta sau pe oricine altcineva (Băsescu, Oprea, Cazanciuc, etc). Se pare că Liviu Dragnea are ceva de spus și spune răspicat! Explicația unui jurnalist renumit este că „a turbat”! Iar criticile nu se opresc aici… ceea ce mă face să cred că Dragnea suscită nu numai interesul ci poate chiar teama unora… De ce spun asta? Fiindcă Dragnea vorbește deschis, critică sau apreciază după caz, indiferent dacă este vorba de colegi sau de membri ai opoziției, își susține cu fermitate opiniile… prin urmare are o personalitate puternică! Ori tocmai de asta le e teamă multora…respectiv de faptul că partidul cel mai puternic din România și-a găsit un lider înzestrat cu o mare forță, capabil de acțiuni ample, un lider dedicat și caracterizat prin spirit de sacrificiu!

Să fie Liviu Dragnea soluția câștigătoare pentru PSD? Să fie el cel care să dea direcția partidului? Să fie șansa PSD spre o victorie răsunătoare la alegerile de anul viitor?

Dacă analizăm controversele pe care le iscă… am tinde să credem că da. Vorba doamnei Kovesi: „Dacă ne CRITICĂ mai multe persoane, înseamnă că SUNTEM PE DRUMUL cel bun!”

N.C.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.