Ca să-l scoată din scenă onorabil(chiar dacă cei mai mulţi spun că n-ar avea de ce să fie blândă), cel mai probabil- ce mişto rimează!-, şefa lui Mustăţea, de la centru, Alina Gorghiu, a venit cu precizări, după ce presa centrală a vuit despre „demiterea” lui  Vasile Mustăţea de la conducerea PNL Giurgiu. Sigur, pe motiv de „nepotrivire de caracter”.

Adică, pe motiv de rezultate dezastruoase la ultimele alegeri, din cauza pierderilor masive de oameni, de la primari şi până la simpli membri de partid. Inclusiv simpatizanţi. Inclusiv personalităţi, valori etc. Că de bine nu pleacă nimeni…

Presa locală a tot scris despre o atare înlocuire a lui Mustăţea, dinainte de turul II al alegerilor prezidenţiale. Şi, la fiecare anunţ că vreun şef de la Bucureşti vine în vizită la Giurgiu, jurnaliştii exclamau: aaa, gata, Mustăţea e pe făraş!

Numai că, a durat ceva până să se întâmple asta. Cel mai trist e că s-a întâmplat „în deplasare”, la Iaşi, ce ruşinos!

În fine, cei din presa centrală scriau, seara trecută, în draci, că Mustăţea a fost mazilit. Azi, Alina Gorghiu spunea că, de fapt, interimara Raluca Surdu era necesară, întrucât Vasile şi-ar fi dat demisia din funcţia cu pricina din, subliniez, motive de sănătate!

Păi, fraţilor, dacă e atât de bolnav încât să nu mai poată fi preşedintele unui partid, cu atât de puţinii membri rămaşi, atunci, cum naiba de poate fi încă preşedintele Consiliului Judeţean, cu sute de mii de cetăţeni care vor oameni zdraveni la conducere?

Aşteptăm răspuns, cu deosebit interes. De la specialişti…

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.