De n-ar fi de râs, ar fi tot de râs. Şi e mai mult decât jenant, totodată.

V-aduceţi aminte că, săptămâna trecută, un coleg din presa locală relata despre un nou scandal iscat la PNL Giurgiu. De data aceea, cearta s-a dat pe… mobilierul din fostul sediu al PNL ,situat în spatele Colegiului „Maiorescu”.

La propriu.

După cum ştie tot poporul giurgiuvean, sediul cu pricina, ca şi imobil, aparţine fostului lider al PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan. Evident că şi tot ce-i înăuntru, că nu suntem copii tembeli.

Astfel, în timp ce Ştefan a decis să modernizeze încăperile din imobilul său proprietate personală, „vulturi” înfometaţi de la PNL Giurgiu şi-au zis că pot să facă oricând, oricum, orice zice supăratul lor şef. Adică, au pătruns în sediul lui Ştefan şi s-au îmbogăţit imediat cu mobilierul de acolo, sub pretextul că mesele, scaunele, coşurile de gunoi etc. ar fi pe inventarul partidului. Ne lăsaţi?!

Acuma, pe bune, dacă iei nevasta altuia, nu ţi se cuvine şi maşina soţului ei, că o mai conducea şi ea din când în când… că nu deveniţi rude sau prieteni prin alianţă.

S-au ciondănit că ba scaunul e al meu, ba nu-i al tău, iar Gheorge Ştefan a decis să-şi facă dreptate în instanţă- foarte bine!  Marian Măroiu şi Costel Dumitru au acum dosar penal pentru furt, în ordinea numerelor de pe tricou: 171840/23.05.2017, pentru, atenţie!: furt calificat, art. 228, aliniat 1 şi art.229, litera B din Codul Penal… pentru cine vrea să verifice informaţia!

Penibil, stimabililor, să vă alegeţi cu dosar penal pentru furt de… scaun, e ca şi cum te-ar lega statul că furi sistemele antifurt de pe produsele de la Pepco, dar şi p-ăla de antiefracţie. Pentru fier vechi.

Ntz, ntz, ntz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.